Sådan Fjernes Buttede Kinder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Buttede Kinder
Sådan Fjernes Buttede Kinder

Video: Sådan Fjernes Buttede Kinder

Video: Gips aanbrengen 2022, November
Anonim

Det vides, at ansigtet er det sidste, der taber sig. Det er ikke let at fjerne buttede kinder, selv med en diæt og regelmæssig gymnastik. Dette problem kan dog stadig løses. Det vigtigste er at være tålmodig og følge anbefalingerne.

Sådan fjernes buttede kinder
Sådan fjernes buttede kinder

Er det nødvendigt

Diuretiske urter, motion, søvn, massage, håndklæde

Instruktioner

Trin 1

I håb om hurtigt at skille sig fra buttede kinder begynder mange kvinder at påføre slankende og flydende fjernelsescremer på deres ansigtshud. Da huden i ansigtet er delikat og følsom, bør dette ikke gøres. Denne tilgang er fyldt med irritation, acne og rødme.

Trin 2

Vær opmærksom på din kropsvæskebalance. Måske er buttede kinder en konsekvens af overskydende væskeindtag. I dette tilfælde skal du stoppe med at drikke meget om natten, spise mindre salt og krydret mad. Diuretiske urter hjælper dig hurtigt og sikkert med at fjerne overskydende væske fra kroppen.

Trin 3

Giv dig tid til let fysisk aktivitet. Sund søvn har også en positiv effekt på ansigtets skønhed.

Trin 4

Tag en japansk ansigtsmassage. De øvelser, der er en del af massagekomplekset, hjælper med at eliminere hævelse i ansigtet, rynker, stramme muskler og forlænge ungdommen. Massage kan udføres både hjemme og på arbejdet.

Trin 5

For at krympe kinderne og styrke deres mellemrum skal du bøje dine albuer og sprede dem fra hinanden. Palmerne skal være på kinderne. Desuden skal kindernes muskler strammes gradvist, og fingrene på hænderne skal føres til ørerne. Denne øvelse skal gentages mindst tre gange. I dette tilfælde er det ved afslutningen af ​​hver øvelse nødvendigt at trække dine håndflader langs kinderne.

Trin 6

En god effekt ved eliminering af buttede kinder hjælper med at opnå en morgenmassage med et håndklæde. Håndklædet skal fugtes med en infusion af urter, gribes i kanterne og klappes skarpt på hagen. Det er bedre at bruge kalkblomst, kamille, røllike og salvie til fremstilling af infusionen.

Populær af emne.