Hvordan Skateboards Er Lavet

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Skateboards Er Lavet
Hvordan Skateboards Er Lavet

Video: Hvordan Skateboards Er Lavet

Video: ЛУЧШИЙ СЕКРЕТ, КАК ПЛАТЬ НА СКЕЙТБОРД! 2022, December
Anonim

Boarding er ikke kun en god måde at slappe af og genoplade, men også en populær anvendt sport. Moderne skateboardere er i stand til at udføre fantastiske pirouetter, der glæder publikum og skate fans. For at gøre ridning på tavlen behagelig og sikker, er skøjten lavet i overensstemmelse med alle de indviklede teknologier.

Hvordan skateboards er lavet
Hvordan skateboards er lavet

Instruktioner

Trin 1

Traditionelt er skateboards lavet af flere lag holdbart træ eller krydsfiner. Jo dyrere et sportsudstyr er, desto bedre er de anvendte materialer til dets fremstilling. De bedste eksempler på plader er lavet fra seks til syv lag ahorn-krydsfiner med enderne vendt mod enderne.

Trin 2

Produktionsprocessen til masseproduktion af skateboards er opdelt i flere på hinanden følgende faser. Flere lag krydsfiner er installeret på et specielt stativ, mellem hvilket der påføres et specielt klæbemiddel. Klæbemidlet, der bruges til at fremstille brædderne, er i stand til at modstå stærke stød og langvarig vibration.

Trin 3

Derefter placeres den samlede pakke i en form svarende til størrelse og konfiguration til det fremtidige skateboard. Pressen udøver et tryk på flere snesevis af tons på materialet. På samme tid presses krydsfinerplader sammen og danner en enkelt helhed. Overskydende klæbemiddel strømmer ned ad kanterne af pakken, som derefter danner en endnu mere monolitisk masse. Den færdige blok er i denne tilstand i flere timer.

Trin 4

Det næste trin er at bore huller til de forreste og bageste spor, som vil rotere på deres akse, så bordet kan dreje i den ønskede retning.

Trin 5

Først nu får blokken med rektangulær form de kendte konturer af et skateboard. Til dette anvendes flere typer skabeloner under hensyntagen til konfigurationen af ​​en bestemt model. Efter påføring af skabelonen og behandling med en fræser får skøjten et velkendt udseende.

Trin 6

Stadiet med overfladeslibning begynder. Efter bearbejdning på en slibemaskine poleres den fremtidige skøjte ved hjælp af et sæt børster og forskellige typer sandpapir. Opgaven på dette trin er enkel, men afgørende - at fjerne de ru træfibre for at gøre skøjten perfekt glat.

Trin 7

Nu går produktet til efterbehandlingsværkstedet, hvor tavlen er dækket af en primer og et lag farveløs lak. Om nødvendigt påføres en tegning på den øverste overflade af skøjten. Når beskyttelsesbelægningen er tørret helt, monteres chassiset på skøjten. Brættet er nu helt klar til brug.

Populær af emne.