Hvordan Man Lærer At Rulle

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Rulle
Hvordan Man Lærer At Rulle

Video: Hvordan Man Lærer At Rulle

Video: Hvordan Man Lærer At Rulle
Video: Hvordan gjøre flikkflakk 2024, April
Anonim

Færdigheden til dygtigt salto er helt sikkert praktisk i livet. Når du falder, vil den korrekte salto hjælpe dig med at lande uden skade, og i træningsprocessen - udvikle fingerfærdighed og fleksibilitet. Under alle omstændigheder skal saltomgivelser dog være dygtige og korrekte.

Hvordan man lærer at rulle
Hvordan man lærer at rulle

Er det nødvendigt

måtte, person til forsikring

Instruktioner

Trin 1

Lær først at rulle fremad. For at gøre dette skal du tage en behagelig måtte og tage startpositionen. Squat ned med dit ansigt mod måtten. Stræk derefter dine arme fremad med åbne palmer, der hviler godt på måtten.

Trin 2

Ret dine ben gradvist ud, mens du bøjer dine arme parallelt. Flyt dit hoved mellem dine hænder, så bagsiden af dit hoved rører overfladen på måtten.

Trin 3

Skub dine fødder skarpt ned fra gulvet, mens du glider glat fra bagsiden af dit hoved til dine skulderblade. Yderligere, i salto-processen, skal du trykke dine knæ mod brystet, læg dine hænder omkring dem. Når halebenet rører ved måtten, skal du strække armene skarpt fremad og hvile dine fodsåler på gulvet. Lær at rulle hurtigere og hurtigere, hvis du skubber dine fødder hårdere ud af gulvet.

Trin 4

Lær nu at rulle tilbage. Denne rulle er sværere. Startpositionen for denne øvelse er at sidde på huk med ryggen til måtten, håndfladerne på gulvet foran dig. Det tilrådes at lære at udføre en sådan rulle på en behagelig og blød nok måtte til at undgå skader. Skub skarpt ned fra gulvet med håndfladerne og rul forsigtigt på ryggen.

Trin 5

Den første del af salto ligner at gøre birkestillingen. På det tidspunkt, hvor du befinder dig på skulderbladene, skal du tage dine hænder bag hovedet, placere dem og i færd med at bevæge dig tilbage, stikke hovedet ind, løfte kroppen ved hjælp af dine hænder. På samme tid skal du trykke hovedet mod knæene. Bemærk, at du under ingen omstændigheder skal vride sig over nakken - der er fare for alvorlig personskade. Derfor er det vigtigt at rejse dig selv i tide ved hjælp af dine hænder i færd med at udføre en salto-ryg. Afslut rullen ved at lande på begge fødder. Bagrullen udføres.

Trin 6

Hvis du ikke straks kan udføre en bagudrullning, skal du ringe til hjælp fra en person, der hjælper med at afdække. Udfør en salto, og lad assistenten hjælpe dig med at gruppere i processen.

Anbefalede: