Sådan Fjernes Benmuskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Benmuskler
Sådan Fjernes Benmuskler

Video: Sådan Fjernes Benmuskler

Video: Салат из баклажанов на зиму БАКАТ. Пикантные БАКЛАЖАНЫ на зиму 2022, December
Anonim

Som et resultat af overdreven fysisk anstrengelse på visse muskelgrupper eller en fuldstændig mangel på belastning, bliver benkalvene for tykke. Med en anden oprindelsesnatur rettes begge mangler med de samme øvelser.

Sådan fjernes benmuskler
Sådan fjernes benmuskler

Instruktioner

Trin 1

Bestem din kropstype. Folk med brede hofter vil generelt have svært ved at fjerne deres kalve. Hvis hofterne er smalle nok, er der behov for mindre indsats.

Trin 2

Gennemgå din fysiske kondition. Afhængigt af træningens hyppighed og intensitet har du brug for mere eller mindre belastning under korrektionsfasen.

Trin 3

Kør lange afstande. Mens du ser maratonløbere, skal du bemærke deres magre, magre krop. På samme tid har sprintere (kortdistanceløbere) kraftige benmuskler, der giver dem mulighed for at skubbe af i starten og hurtigt udvikle hastighed. Det vil være ekstremt vanskeligt at opretholde tempoet i lang tid med tung muskelmasse.

Trin 4

Cykling. På din cykel eller stationære cykel skal du indstille belastningen til minimum og pedal for at forbedre udholdenheden. Effekt og hastighedskarakteristika svinder ind i baggrunden.

Populær af emne.