Sådan Reduceres Benmuskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Benmuskler
Sådan Reduceres Benmuskler

Video: Sådan Reduceres Benmuskler

Video: Sådan Reduceres Benmuskler
Video: Оживление 676-го. Негода взял в ученики Певцова. 2024, Kan
Anonim

Overdreven fysisk anstrengelse på visse muskelgrupper såvel som en fuldstændig mangel på motion fører til fortykkelse af benmusklerne. Af grunde løses diametralt modsatte ulemper ved den samme metode.

Sådan reduceres benmuskler
Sådan reduceres benmuskler

Instruktioner

Trin 1

Afhængigt af din kropstype (hoftebredde, total kropsfedt) bliver du nødt til at lægge lidt mere eller lidt mindre indsats. Undersøg dig selv og bereg din styrke.

Trin 2

Protein er en byggesten for muskelvæv. Hvis årsagen til fortykkelse af benene er overskydende muskler, skal du udelukke kød, fisk og svampe. Hvis det handler om fedt, skal du moderere dit indtag af sukkerholdige og fede fødevarer. Skift til plantebaserede fødevarer såsom frugt og grøntsager med lavt sukkerindhold. Bemærk, at avocadoer har et højt fedtindhold, og druerne er højt med sukker.

Trin 3

Din fysiske kondition er meget vigtig, beregn træningens intensitet ud fra dine styrker og evner.

Trin 4

Hvis du spiller sport, skal du ændre dit fokus. I stedet for styrke og hastighed skal du udvikle udholdenhed. Foretrækker langdistanceløb frem for sprint, cykling til vægtløftning. Indstil maskinen til den laveste belastning og pedalen, så længe du kan.

Trin 5

De første resultater vises ikke med det samme, men efter ca. 2-3 måneder. Så vær tålmodig og øv dig dag ud og dag ind. Du kan ikke stoppe med at træne, ellers erstattes muskelvæv med fedtvæv, og fedtvæv vokser endnu mere.

Anbefalede: