Hvem Designede Medaljerne I OL I London

Hvem Designede Medaljerne I OL I London
Hvem Designede Medaljerne I OL I London

Video: Hvem Designede Medaljerne I OL I London

Video: Это конец! Безумный фанат ЖЕНИЛСЯ на КАРТОННОЙ звезде k pop (Bts, 박지민) 2022, December
Anonim

De længe ventede sommer-OL 2012 i London begyndte, og alle de atleter, der deltog i det, begyndte deres kamp for hovedprisen for disse internationale konkurrencer - medaljer. Hver atlet ved de Olympiske lege ønsker at blive deltager i prisoverrækkelsen. Når alt kommer til alt er en medalje først og fremmest en pris for det hårde arbejde, som hver af dem har udført gennem årene.

Hvem designede medaljerne i OL i London
Hvem designede medaljerne i OL i London

Designeren af ​​de olympiske medaljer var den førende britiske designer David Watkins. Hans værker findes i Victoria og Albert Museums i hovedstaden i Storbritannien.

Præsentationen af ​​projektet med de olympiske lege-priser fandt sted i sommeren 2011. Denne gang skulle det skabe de største medaljer i konkurrencens historie: 85 millimeter i diameter og 7 millimeter tykke, hvilket er knyttet til jubilæet. af den tredive olympiade. Ud over ændringer i størrelsen på medaljerne fik designet også nye funktioner. Den ene side af medaljen skildrer den majestætiske græske sejrgudinde Nike, der kommer ud af Parthenon og på vej til hovedstaden i den tåget Albion for at deltage i de Olympiske lege. Bagsiden af ​​medaljen præsenteres i form af konkurrencens hovedemblem, der ligger på baggrund af krydsende linjer. Sammenflettede stråler repræsenterer sammenhængen og styrken af ​​energi hos atleter, og Themsen floden symboliserer traditionelt byen London.

London er beæret over at være vært for OL for tredje gang. Og det var i år, at de britiske designere besluttede at gøre medaljerne unikke, i modsætning til priserne fra tidligere spil. De gjorde det virkelig. Men alligevel påvirker medaljens udseende faktisk ikke værdien af ​​prisen, som nogen atlet har ønsket. Medaljerne til hver olympiade er unikke og uforlignelige trofæer, uanset deres design.

Briterne nærmede sig processen med at skabe medaljer til OL i 2012 med stort ansvar og brugte al deres kreativitet, så de kunne være virkelig stolte af deres skabelse.

Populær af emne.