Hvem Designede Medaljerne I OL I London

Hvem Designede Medaljerne I OL I London
Hvem Designede Medaljerne I OL I London

Video: Hvem Designede Medaljerne I OL I London

Video: Hvem Designede Medaljerne I OL I London
Video: Это конец! Безумный фанат ЖЕНИЛСЯ на КАРТОННОЙ звезде k pop (Bts, 박지민) 2024, Marts
Anonim

De længe ventede sommer-OL 2012 i London begyndte, og alle de atleter, der deltog i det, begyndte deres kamp for hovedprisen for disse internationale konkurrencer - medaljer. Hver atlet ved de Olympiske lege ønsker at blive deltager i prisoverrækkelsen. Når alt kommer til alt er en medalje først og fremmest en pris for det hårde arbejde, som hver af dem har udført gennem årene.

Hvem designede medaljerne i OL i London
Hvem designede medaljerne i OL i London

Designeren af de olympiske medaljer var den førende britiske designer David Watkins. Hans værker findes i Victoria og Albert Museums i hovedstaden i Storbritannien.

Præsentationen af projektet med de olympiske lege-priser fandt sted i sommeren 2011. Denne gang skulle det skabe de største medaljer i konkurrencens historie: 85 millimeter i diameter og 7 millimeter tykke, hvilket er knyttet til jubilæet. af den tredive olympiade. Ud over ændringer i størrelsen på medaljerne fik designet også nye funktioner. Den ene side af medaljen skildrer den majestætiske græske sejrgudinde Nike, der kommer ud af Parthenon og på vej til hovedstaden i den tåget Albion for at deltage i de Olympiske lege. Bagsiden af medaljen præsenteres i form af konkurrencens hovedemblem, der ligger på baggrund af krydsende linjer. Sammenflettede stråler repræsenterer sammenhængen og styrken af energi hos atleter, og Themsen floden symboliserer traditionelt byen London.

London er beæret over at være vært for OL for tredje gang. Og det var i år, at de britiske designere besluttede at gøre medaljerne unikke, i modsætning til priserne fra tidligere spil. De gjorde det virkelig. Men alligevel påvirker medaljens udseende faktisk ikke værdien af prisen, som nogen atlet har ønsket. Medaljerne til hver olympiade er unikke og uforlignelige trofæer, uanset deres design.

Briterne nærmede sig processen med at skabe medaljer til OL i 2012 med stort ansvar og brugte al deres kreativitet, så de kunne være virkelig stolte af deres skabelse.

Anbefalede: