Hvem Deltager I OL I London

Hvem Deltager I OL I London
Hvem Deltager I OL I London

Video: Hvem Deltager I OL I London

Video: Влад А4 и Губка БОБ заснял дрон 2022, December
Anonim

I sommeren 2012 er den engelske hovedstad vært for en vigtig sportsbegivenhed - De Olympiske Lege. Tusinder af atleter samles ét sted, hvor de viser deres færdigheder i 32 sportsgrene.

Hvem deltager i OL i London
Hvem deltager i OL i London

De tredive olympiske sommerlege vil blive afholdt i London fra 27. juli til 12. august i år. Desuden bliver Englands hovedstad den første by, hvor denne begivenhed finder sted for tredje gang. Før det blev de olympiske lege afholdt der i 1908 og 1948. Sejlads og rodkonkurrencer finder sted uden for London - på Englands sydkyst.

OL åbnes af dronning Elizabeth II sammen med sin mand, hertugen af ​​Edinburgh. Spillets emblem vil være antallet af Olympiadens år, afbildet som uregelmæssig polyhedra, og symbolet vil være to dråber stål, der blev opkaldt Venlock og Mandeville efter navnene på engelske byer.

Det antages, at de olympiske lege i 2012 vil være den største pilgrimsvandring på planeten. Dette er ikke overraskende, da atleter fra 100 lande i verden vil komme til Englands hovedstad. Kun Rusland vil være repræsenteret af omkring 450 mennesker, hvis endelige navne først vil være kendt i midten af ​​juli. Mere end 1000 russiske atleter fra 63 regioner i landet er i øjeblikket i centraliseret forberedelse til OL.

Det er allerede kendt, at Tyumen-atleterne Yulia Efimova og Arkady Vyatchanin vil repræsentere Rusland i svømning, Marta Labazina fra Nizhny Novgorod i judo, men der vil kun være 7 boksere, som for første gang ikke tillader Rusland at blive repræsenteret i alle 10-vægt Kategorier.

Til dato er tidsplanen for de olympiske lege allerede fastlagt, som kan findes på de officielle websteder for de olympiske lege. Resultaterne af konkurrencer, medaljer og andre vigtige data vil også blive offentliggjort der. Spillene begynder med fodboldkampe blandt kvinder, og den 28. juli starter den første runde i mænds og kvindes tennisturnering, hvor finalen først finder sted den 4-5. August. Samme dag afholdes kvindernes roning, svømning og 100 m finaler. Afslutningsceremonien for de olympiske sommerlege 30 finder sted på et af stadionerne den 12. august.

Populær af emne.