Sådan Deltager Du I Turneringen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deltager Du I Turneringen
Sådan Deltager Du I Turneringen

Video: Sådan Deltager Du I Turneringen

Video: Sådan Deltager Du I Turneringen
Video: To deltakere måtte forlate «Farmen»: - Hadde ikke peiling! 2024, Kan
Anonim

Beskedne mennesker forbliver ofte observatører, selvom de selv kunne deltage i konkurrencerne. Sådanne mennesker står på livets sidelinje og venter på at blive bemærket og inviteret. Mindre talentfulde, men mere aktive på dette tidspunkt skynder sig som deltagere i turneringer. De får præmierne. At flytte fra observatører til deltagernes æresrække er det nok at vise lidt initiativ.

Sørg for, at dit udstyr matcher turneringsniveauet
Sørg for, at dit udstyr matcher turneringsniveauet

Instruktioner

Trin 1

Find ud af, hvem der er arrangør af turneringen. Nogle mennesker finder ud af konkurrencen fra medierne, når alle deltagerne har besluttet, og det er sent at ansøge. I en sådan situation kan du kun blive tilskuer og en fan. Find ud af om arrangørerne af de konkurrencer, du er interesseret i på forhånd. Stol ikke på det faktum, at hvis du forlod dem dine koordinater, vil du blive inviteret. Chancerne er gode for, at du vil blive glemt i uroen i forberedelsen. Styr timing og information om arrangørerne.

Trin 2

Tjek konkurrencereglerne. Alle offentlige begivenheder relateret til udvælgelsen af vindere har skriftlige instruktioner eller regler. En solid konkurrence har altid en regulering, der præciserer alle regler. Du kan gøre dig fortrolig med det på forhånd for at kende kravene til deltagere og andre nuancer.

Trin 3

Ansøg om deltagelse. Overhold fristerne og reglerne for indsendelse af dokumenter, der er angivet i reglerne. Sørg for, at kontaktoplysningerne til at kontakte dig er korrekte. Ellers får du ikke svar.

Trin 4

Sørg for, at du er med på listen over kandidater. Ikke alle kan få adgang til turneringen. En særlig kommission kan vælge deltagere blandt mulige kandidater. Spørg arrangørerne, om du virkelig er en af disse kandidater. Irriterende fejl fra personer, der arbejder med dokumenter, kan fjerne din ret til at deltage. Hold alt under kontrol.

Trin 5

Juster resultaterne af din ansøgningsovervejelse. Gør dette, hvis du ikke har modtaget et officielt svar. Måske gjorde et problem i mailen dig ikke i stand til at svare. Vær ikke ydmyg til side, find ud af detaljerne. Det er bedre at få svaret "nej" end at lide i uvidenhed.

Anbefalede: