Sådan Deltager Du I Tour De France

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deltager Du I Tour De France
Sådan Deltager Du I Tour De France

Video: Sådan Deltager Du I Tour De France

Video: Sådan Deltager Du I Tour De France
Video: Игра ""Tour de France 2020" 2024, Kan
Anonim

Tour de France er det mest berømte og prestigefyldte cykelløb i verden. Supercykelløbet løber fra slutningen af juni til begyndelsen af juli på motorvejene i Frankrig og Belgien. Tour de France består af 20 etaper og en prolog og varer 23 dage. Måske, da du så konkurrencen på tv, spekulerede du på: hvordan man bliver deltager i Tour de France?

Sådan deltager du i Tour de France
Sådan deltager du i Tour de France

Instruktioner

Trin 1

Tilmeld dig en cykelsektion. Find dette afsnit i din by, kontakt trænerne, find ud af, om du er i samme alder. Hvis du har gennemført alle disse point med succes, kan du begynde at træne. Det er værd at bemærke, at hvis du seriøst sigter mod at deltage i Tour de France, skal du begynde at træne i en alder af 8-12 år. Hvis du allerede er over 30, er det usandsynligt, at trænerne forbereder dig på nogle seriøse turneringer. For at deltage i amatørkonkurrencer kan du forberede dig selv.

Trin 2

Udfør godt på regionale og nationale turneringer. Det er ikke nok at være en god cyklist for at blive deltager i den supercykel Tour de France. Du skal være en af de bedste cyklister i dit land. En kompetent træner og din egen flid giver dig mulighed for at udvikle udholdenhed og vise betydelige resultater i konkurrencer. Træn dig selv fra barndommen til at blive den første i turneringer af enhver skala. Der er 22 hold og omkring 200 cyklister, der deltager i Big Loop. Ikke så mange sammenlignet med det samlede antal mennesker, der cykler rundt om i verden.

Trin 3

Etabler dig selv i et professionelt team. Efter en periode med store og små sejre i ungdommen er det værd at gå videre til sejre i voksencykling. Det ville dog være rart at komme ind i et professionelt cykelteam til en start. Det inkluderer omkring 30 personer i forskellige roller. Hvis du viste dig godt på ungdomsniveau, har du optrådt ved internationale turneringer bag dig, så kan du trygt vente på en invitation fra et af disse hold. De mest berømte cykelklubber i det post-sovjetiske rum er den russiske "Katyusha" og den kasakhiske "Astana". Det skal bemærkes, at ikke alle professionelle hold har lov til at deltage i Tour de France. Derfor skal vi stræbe efter at komme ind i top 22 hold i verden, for eksempel den amerikanske "Garmin-Barracuda" eller "RadioShack-Nissan" fra Luxembourg.

Trin 4

Bliv et nyttigt medlem af dit team. I 2011 deltog 22 hold og 198 cyklister i Tour de France. Dette antyder, at ikke alle de 30 holdmedlemmer deltager i det mest prestigefyldte cykelløb. Du behøver ikke være den bedste cyklist på dit hold for at deltage i Tour de France, men du skal være en af de mest givende i din rolle for at garantere din deltagelse i Tour de France.

Anbefalede: