Sådan Deltager Du I May Cross Country Athletics

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deltager Du I May Cross Country Athletics
Sådan Deltager Du I May Cross Country Athletics

Video: Sådan Deltager Du I May Cross Country Athletics

Video: Sådan Deltager Du I May Cross Country Athletics
Video: To deltakere måtte forlate «Farmen»: - Hadde ikke peiling! 2024, Kan
Anonim

I slutningen af maj hvert år i Moskva, i rekreativt område "Bitsa", afholdes konkurrencer i atletik, specifikt - langrend. For at deltage i det skal du opfylde flere forudsætninger.

Sådan deltager du i maj langrend atletik
Sådan deltager du i maj langrend atletik

Instruktioner

Trin 1

Få en lægeundersøgelse. Der kræves ikke et officielt certifikat fra dig, men du skal underskrive et papir, der bekræfter, at du ikke har nogen medicinske kontraindikationer for at deltage i korset. En lægeundersøgelse giver dig mulighed for ikke at risikere dit helbred unødigt. Men selv med fremragende helbred og lægernes tilladelse, skal du overveje, om du er klar til kryds. Til dette anbefales det at have god fysisk kondition og løbende løbe.

Trin 2

Vælg en passende afstand. Børn under 13 år løber 5 km på tværs, og alle personer over denne alder - 10 km. Mænd og kvinder løber sammen, men vinderen og prisvinderne for hvert køn og alderskategori bestemmes separat.

Trin 3

Tilmeld dig deltagelse. Det er bedst at gøre dette på forhånd på det officielle websted for Bitsa rekreative område. Denne mulighed vises normalt i midten af maj. Du kan også tilmelde dig for at deltage i langrendsløbet på dagen for konkurrencen, men du skal komme på forhånd inden kl. 11 om morgenen.

Trin 4

Vælg det rigtige tøj. Du skal have løbesko på dine fødder, helst velegnet til løb. En træningsdragt kan bestå af shorts eller bukser afhængigt af vejret. Det vil også være godt at have en vandtæt vindjakke med dig i tilfælde af regn.

Trin 5

Betal registreringsgebyret. Hvis du tilmeldte dig på forhånd, skal du betale 200 rubler, hvis der på løbet af dagen er 300 rubler. For børn leveres mindre beløb - med en foreløbig ansøgning er deltagelse helt gratis, og til morgenregistrering skal du betale 100 rubler.

Trin 6

Få et individuelt nummer. Det skal fastgøres på tøjet, da det vil blive brugt til at bestemme, hvem der blev færdig først. Kom ikke for sent til starten. Løbet starter for alle på samme tid, så du kan ikke starte med en anden gruppe.

Anbefalede: