Tyskland - Portugal: Endnu Et Nederlag Ved Verdensmesterskabet I Brasilien

Den brasilianske by El Salvador blev beæret over at være vært for den næste kamp i verdensmesterskabet. På Fonta Nova Stadium spillede Tyskland mod Portugal foran 51.000 tilskuere. Disse nationale hold repræsenterer gruppe G ved verdensmesterskabet.

Germania - Portugalia

Spillet startede i henhold til scenariet for det tyske landshold. Tyskerne havde mere boldbesiddelse, forsøgte at angribe farligt. Det var slående, at den mættede midt på portugiserens felt mislykkedes igen og igen. Tyskerne havde meget plads til at angribe, hvilket førte til et hurtigt mål. Allerede i det 11. minut blev der tildelt et straffespark for at bryde reglerne på Mario Goetze. Thomas Muller nærmede sig bolden og sendte den første bold ind i det portugisiske mål i det 12. minut.

Efter det første mål tilføjede Cristiano Ronaldos landshold ikke spillet. Tyskerne fortsatte med at have en total fordel, mens portugiserne kun havde Nanis langtrækkende strejke i første halvdel. Efter endnu et angreb fra tyskerne blev der tildelt et hjørne, hvorefter Hummels sendte den anden bold i Portugals mål med hovedet. 2 - 0, og det ser ud til, at spillet er færdigt.

Men det er ikke alle de problemer, der har været portugiserne. Den førende forsvarsspiller Pepe modtog et rødt kort, og i den forkortede tid gjorde Müller, efter at have udstedt en dobbelt, scoren uanstændig. 3 - 0 og holdene går til pause.

I anden halvdel ændredes situationen på banen ikke. Den portugisiske havde en anden hovedforsvarer, Coentrao, skadet, og Muller fortsatte med at terrorisere Portugal og scorede det første hattrick i verdensmesterskabet på 78 minutter.

Cristiano Ronaldo blev ikke husket for noget i kampen, bortset fra et frispark allerede, da stillingen var 0 - 4, ikke til fordel for hans hold. Spillet i Tyskland forbløffede og viste kraften i den "tyske maskine", og portugiserne efterlod et uforståeligt indtryk. Måske er de ikke så klar til mesterskabet, eller det er simpelthen meget svært at spille på baggrund af de morderiske tyskere. Under alle omstændigheder vil yderligere kampe i mesterskabet kaste lys over dette spørgsmål. I mellemtiden er det værd at angive endnu et nederlag ved verdensmesterskabet - 4 - 0 Tyskland vinder Portugal.