Endnu En Guldmedalje I Bobslæde Ved OL

På den sidste dag i konkurrencen var bobsledere i stand til at vinde en guldmedalje, hvilket sikrede, at det russiske hold vandt medaljestillingen.

Russiske fire vindere

Kulminationen på den sidste olympiske dag i konkurrencen var ikke kun de russiske skiløbers sejr, men også bobslederne. De fire af Alexander Zubkov var i stand til at vinde en anden medalje af højeste værdighed, som blev det trettende guldmedalje for det russiske landshold. Team bobslærekonkurrence er en af de sværeste, da enhver forkert beslutning kan fjerne medaljen. Når alt kommer til alt afhænger sejren i denne sport samtidigt af fire atleter.

Alexander Zubkov har allerede to gange afvist den overtro, at standardbæreren ikke vil være i stand til at vinde de olympiske lege. Russiske atleter var heldige, at de deltog i deres oprindelige bobslædespor "Sanki". De havde trods alt tid til at køre det ind. Efter det første forsøg blev det klart, at Zubkov, Voevoda, Negodailo og Trunenkov var kommet til Sochi for at vinde. Ikke alle forsøg var vellykkede for det russiske hold. Så under anden nedstigning lavede atleterne flere fejl, men dette påvirkede ikke den endelige tilpasning i høj grad.

To hold kæmpede om guldmedaljen - repræsentanter for Letland og Rusland. Pauserne efter det tredje forsøg var minimale, så det var vigtigt for russiske bobslædere at gennemføre deres løb rent og uden fejl. Den samlede tid til at gennemføre ruten var 3 minutter og 40, 60 sekunder. De lettiske fire tabte kun 0, 09 sekunder til Zubkovs hold. Holdet fra USA rykkede op til tredjepladsen.

Efter endnu en triumferende sejr på den sidste dag i konkurrencen var det russiske hold i stand til at overgå sit eget medaljerekord, der blev sat i 1976. Ifølge resultaterne fra alle OL-dage har det russiske hold 33 medaljer.