Sådan Formes Dine Bagdele

Indholdsfortegnelse:

Sådan Formes Dine Bagdele
Sådan Formes Dine Bagdele

Video: Sådan Formes Dine Bagdele

Video: Sådan Formes Dine Bagdele
Video: 🧣Atkı/Şal ucuna DEĞİŞİK PÜSKÜL Yapımı | (Burgu Püskül/Saçak) 2024, April
Anonim

Skinkens form bestemmes af gluteus maximus muskel, som betragtes som den stærkeste muskel i menneskekroppen, da den f.eks. Er ansvarlig for at rette hoften, når man tager en stående stilling fra en siddende stilling. En tonet gluteusmuskel ser meget attraktiv ud hos både mænd og kvinder. For at opnå en smuk form på bagdelene kan det kun gøres med hårdt arbejde.

Sådan formes dine bagdele
Sådan formes dine bagdele

Instruktioner

Trin 1

Bagdelens muskler egner sig godt til træning, du skal bare udarbejde en klar handlingsplan. Det er bemærkelsesværdigt, at principperne for træning af disse muskler er de samme for begge køn. Med den rigtige tilgang vil de første resultater være synlige om 2-3 måneder.

Trin 2

Udfør de anbefalede øvelser 5 til 20 gange i to til tre sæt. Øg belastningen gradvist, med spænding, udånder for at stabilisere blodtrykket. Start altid din træning med en opvarmning og slut med en strækning.

Trin 3

Den enkleste men meget effektive øvelse til at forme er squat. Placer dine fødder fra hinanden på skulderbredden og begynd at sidde på huk langsomt. Hold ryggen lige, og i det øjeblik, når hofterne er parallelle med gulvet, skal du rette kroppen op og begynde langsomt at rejse sig op. Gentag øvelsen i 20 minutter og lav mindst 2-3 gennemløb.

Trin 4

Tag derefter en liggende stilling, bøj dine ben og læg dem skulderbredde fra hinanden, hvil dine hæle på gulvet. Hænderne ligger på gulvet parallelt med kroppen, håndfladerne op. Placer dine hænder på gulvet og løft dit bækken, indtil din torso og hofter er på linje. Gå ned på gulvet og bliv i samme position. Løft nu dit bækken igen og ret dine ben et ad gangen. Hofterne forbliver parallelle med hinanden, bækkenet er fastgjort øverst.

Trin 5

Lig på din mave med dine ben sammen og dine knæ bøjet. Stram dine glutes og abs og løft begge knæ fra gulvet et par centimeter. Gå meget langsomt tilbage til startpositionen. Du må ikke rykke eller rykke din ryg.

Trin 6

Gå derefter på alle fire, hvile på dine underarme og knæ. Løft det bøjede ben til bækkenets højde. For vægte kan du lægge en lille håndvægt i popliteal fossa.

Trin 7

Specielt undertøj hjælper med at korrigere bagdelens form, hvilket giver denne del af kroppen en afrundet form og løfter bagdelene op. For eksempel shorts med en push-up-effekt, der løfter bagdelen, svarende til bh'er. Brug specielle trusser med en syet indsats for at give balancen i mejslet form, hvilket skaber effekten af et appetitvækkende hælpunkt. Hvis du har brug for at give balderne en form, kan du hjælpe dig med at reducere dem visuelt, forme undertøj eller korrigerende pantaloner.

Trin 8

Du kan ændre formen på balderne kirurgisk ved hjælp af gluteoplasty - plastikkirurgi på bagdelene. Du kan foretage fedtsugning af balderne for at reducere deres volumen eller plastisk kirurgi med endoprotetik (implantation af en balderprotese, der passer til figuren). Bemærk, at gluteoplastik har kontraindikationer. Sørg for at konsultere en specialist, inden du træffer en beslutning.

Anbefalede: