Sådan Forstørres Balderne, øvelser

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forstørres Balderne, øvelser
Sådan Forstørres Balderne, øvelser

Video: Sådan Forstørres Balderne, øvelser

Video: Sådan Forstørres Balderne, øvelser
Video: Bækkenbund: 3.Har du styr på din bækkenbund? 2024, Kan
Anonim

Ofte stole ejerne af baldernes ideelle form ikke på naturen, men udfører forskellige øvelser for deres elasticitet og stigning. Gør dette sæt øvelser til bagdelene hver anden dag i 20 minutter, og du vil mærke effekten om en måned.

Sådan forstørres balderne, øvelser
Sådan forstørres balderne, øvelser

Er det nødvendigt

Håndvægte, fitball

Instruktioner

Trin 1

Stå med fødderne skulderbredde fra hinanden, bøj knæene let og stræk armene foran dig. Uden at bøje ryggen spænder vi pressen og strækker os fremad. Løft dit højre ben så højt som muligt. Overlapp med din højre fod til bagdelen. Vend tilbage til startposition. Gør femten gange for hvert ben.

Trin 2

En af de mest effektive øvelser i glute-forstørrelse er den vægtede squat. Denne øvelse udføres med håndvægte eller en vægtstang. Hvis du beslutter dig for at træne med en vægtstang, er det bedre at gå til et fitnesscenter under vejledning af en træner. Derhjemme kan du squat med håndvægte i dine hænder. Squat, så dine hofter falder under en linje parallelt med gulvet. Jo dybere du kan sidde, jo mere fordel vil det gøre.

Trin 3

Den næste øvelse udføres også med håndvægte eller en vægtstang. Stå op og tag et skridt fremad med dine fødder i kø. Afstanden mellem fødderne skal være sådan, at forbenet kan bøjes 90 grader, når benet sænkes bagud. Bøj dit bagben ved knæet, næsten ved at røre gulvet, og vend derefter tilbage til startpositionen. I øjeblikket med huk overføres støtten til forbenets hæl, og baghælen løftes fra gulvet. Denne øvelse skal udføres ti gange for hvert ben.

Trin 4

Springtov er meget nyttigt for bagdelen. Hop i ti minutter om dagen reducerer kropsfedt og styrker dine gluten. Jogging om morgenen kan også hjælpe dig med at kaste overskydende fedt.

Trin 5

Følg dette program, og snart vil mange misunde din smukke røv!

Anbefalede: