Sådan Forstørres Dine Bryster: Motion

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forstørres Dine Bryster: Motion
Sådan Forstørres Dine Bryster: Motion

Video: Sådan Forstørres Dine Bryster: Motion

Video: Sådan Forstørres Dine Bryster: Motion
Video: Lift and firm your breasts in 3 Weeks, Intense workout to give your bust line a natural lift 2024, Kan
Anonim

Du kan forstørre brystkirtlerne ved hjælp af et specielt sæt øvelser. Det hjælper med at effektivt stramme og styrke musklerne i brystet, hvilket visuelt giver dem volumen. Nyttige tip og tricks til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din træning.

Sådan forstørres dine bryster: motion
Sådan forstørres dine bryster: motion

Nyttige tip

Til at begynde med skal du klart definere træningsplanen og prøve at overholde den nøje. Eksperter anbefaler at gennemføre undervisning 2-3 gange om ugen med en pause på 1-2 dage. Dette er den optimale træningsplan for muskelvækst. Varigheden af en lektion er 40-60 minutter. Start din træning med en let opvarmning. Således vil du være i stand til at undgå forskellige former for skader. Efter opvarmning kan du gå videre til grundlæggende øvelser. De hjælper med at forstørre brystkirtlerne. Hver øvelse skal gentages 10-20 gange (afhængigt af fysisk kondition) i 2-3 sæt. Træningen slutter med åndedrætsøvelser.

Øvelser

Den første øvelse er "øst". For at udføre det skal du trykke ryggen mod en hård overflade. Dette er nødvendigt, så rygmusklerne ikke får unødvendig stress. Palmerne er forbundet foran dem på brystniveau. Med maksimal kraft skal du klemme dem på en sådan måde, at du kan mærke spændingen i brystmusklerne. Denne position skal rettes inden for 10 sekunder. Derefter bevæges håndfladerne 5 cm fremad. Positionen er igen fast. Således skal håndfladerne føres frem, så længe de stadig kan holdes sammen. Bemærk: ryggen under træningen bør ikke komme af overfladen.

Den anden øvelse er "muren". For at afslutte det skal du stå i døråbningen og lægge dine hænder på jamb. Det er nødvendigt at trykke på væggen, som om du prøver at flytte den. Efter 40-60 sekunder skal du bøje dig lidt og fortsætte med at udføre øvelsen. Det er værd at bemærke, at brystmusklerne i dette tilfælde skal være så spændte som muligt. Øvelsen udføres i 2-3 minutter.

Øvelsen "skiløber" udføres ved hjælp af små håndvægte, der vejer 1,5-2 kg. Bagsiden skal rettes op, langsomt løfter håndvægtene på udstrakte arme fra hofterne til brystniveauet. I denne position skal du rette det i 1-2 minutter. Derefter er det gradvist nødvendigt at vende tilbage til sin oprindelige position.

Floor-push-ups er også effektive til at forstørre brysterne. I en tilgang skal 15-20 push-ups udføres. Bemærk: ryggen under denne øvelse bør ikke bøjes.

For at udføre den næste øvelse skal du ligge på gulvet og hente håndvægte. Dette er startpositionen. Hænderne skal løftes forsigtigt foran dig og spænder brystmusklerne. Denne position skal rettes inden for 20-30 sekunder. Derefter vende tilbage til sin oprindelige position.

Anbefalede: