Hvordan Man Reducerer Bryster Hos Mænd

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Reducerer Bryster Hos Mænd
Hvordan Man Reducerer Bryster Hos Mænd

Video: Hvordan Man Reducerer Bryster Hos Mænd

Video: Forventning eller virkelighed! spil i det virkelige liv! små mareridt 2 i det virkelige liv! 2022, December
Anonim

Spørgsmål om brystreduktion hos mænd sammen med spørgsmål om brystforstørrelse hos kvinder er for nylig blevet mere og mere almindelige i samfundet. Lad os overveje de mest åbenlyse svar på den første af dem.

Hvordan man reducerer bryster hos mænd
Hvordan man reducerer bryster hos mænd

Instruktioner

Trin 1

Hovedårsagen til brystforstørrelse hos mænd er et øget indhold af det kvindelige hormon østrogen. Dens overskud kan skyldes en række faktorer Spis så lidt mad som muligt, der indeholder det kvindelige hormon østrogen. Der er ikke så mange sådanne produkter i naturen. Disse inkluderer rosenkål, blomkål, hvedeklid, alle bælgfrugter (især sojabønner), banan, grapefrugt, selleri, mørk chokolade og øl, som er den mest foretrukne blandt mændene på denne liste. Og især rig på østrogen er frugter som æbler, pærer, dadler, druer og nogle nødder (valnødder, hasselnødder, mandler).

Trin 2

Se nøje på medicin, du har taget eller har taget i lang tid - de kan også indeholde østrogen. Disse lægemidler inkluderer typisk antidepressiva og steroider. Kassér dem, hvis det er muligt. Hvis du ikke kan nægte dem, skal du kontakte din læge om, hvad du kan erstatte dit lægemiddel med. Mange mænd tager disse medikamenter for at gøre deres figur mere maskulin, men faktisk viser alt sig det modsatte.

Trin 3

Der er en speciel plastikkirurgi rettet mod brystreduktion. Det kaldes reduktion mammoplasty (fra Latin reductio - restaurering, tilbagevenden, tilbagetrækning). Dets essens ligger i, at plastikkirurger fjerner brystvæv, og dets kontur i en mand gendannes og får et maskulin udseende. Hvis problemet er blevet ganske akut, så overvej muligheden for en sådan reduktion mammoplasty. Hvis din læge råder dig til at udføre en sådan operation, har du sandsynligvis gynækomasti med hypertrofi af fedtvæv og kirtler.

Populær af emne.