Sådan Reduceres Benvolumenet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Benvolumenet
Sådan Reduceres Benvolumenet

Video: Sådan Reduceres Benvolumenet

Video: Hælspore - sådan kom Lisbeth af med smerterne 2022, December
Anonim

Naturen afskyr overdrev. Både mangel på muskelmasse og dens overskydende udseende er lige så attraktiv. Især kvinder lider af overskydende mængder. Men desværre er det meget sværere at reducere benmusklerne end at bygge dem. Professionelle atleter omtaler denne proces som "tørring".

Sådan reduceres benvolumenet
Sådan reduceres benvolumenet

Er det nødvendigt

  • - en diæt med lavt proteinindhold
  • - øvelser til små isolerede muskler
  • - daglige lange træningsprogrammer
  • - udholdenhedsarbejde.

Instruktioner

Trin 1

Vær tålmodig. Tørring af muskler er en meget lang, monoton og kedelig øvelse. Du bliver nødt til at opgive strøm, høj intensitet og stødbelastninger. Dette vil føre til en gradvis udskiftning af hurtige muskelfibre med langsomme.

Trin 2

Hovedøvelsen, der giver dig mulighed for at tørre musklerne ud, er et langt, roligt løb i et jævnt tempo. Sådanne træningsprogrammer vil ikke kun befri dig for subkutant fedt, men også stramme dine benmuskler. Kør ikke over ru terræn, ujævn belastning vil medføre muskelvækst og ikke krympning.

Trin 3

Giv op med stress på de store muskler: lårene skal hvile. Få små muskler til at fungere. Du har ikke brug for squats, lunges og benpresser. Den vigtigste øvelse, der tørrer kalvene, er kalvehævninger i siddende stilling, den skal udføres i meget lang tid - 200-300 løft dagligt.

Trin 4

Glem enhver vægt. Den ekstra vægt aktiverer hurtige muskelfibre og øger deres volumen. Arbejd uden belastning eller med minimal vægt.

Trin 5

Fokus på udholdenhedstræning. Marathonløbere og skiløbere skal være dit eksempel. Forresten er disse vidunderlige sportsgrene, der fjerner volumener godt. Sammenlign udseendet på en sprinter og en opholder, så forstår du i hvilken retning du skal gå.

Trin 6

Motion skal være dagligt. Langsomme muskelfibre kræver dagligt rutinearbejde. Kun i dette tilfælde begynder de gradvist at erstatte de store, hurtige muskler.

Trin 7

Skær ned på protein i din kost. At kombinere en diæt med lavt proteinindhold med udholdenhedstræning med lav intensitet hjælper dig med at opnå de ønskede resultater. Fratage hurtige muskler i næringsmediet, og de begynder selv at krympe.

Trin 8

Efter træning skal du prøve at spise mad, der indeholder langsomme kulhydrater. Kroppen skal forny de ressourcer, der bruges på træning på grund af proteinet i musklerne. Derfor kan proteinfødevarer kun spises tre til fire timer efter træning.

Populær af emne.