Yoga Og Vægttab: Warrior Pose

Indholdsfortegnelse:

Yoga Og Vægttab: Warrior Pose
Yoga Og Vægttab: Warrior Pose

Video: Yoga Og Vægttab: Warrior Pose

Video: Yoga Og Vægttab: Warrior Pose
Video: Yoga Warrior pose explained by Master Kamal 2024, April
Anonim

Yoga er en kombination af mange fysiske og åndelige øvelser, men i snæver forstand kan det betragtes som en slags orientalsk gymnastik, der består af et sæt øvelser - asanas.

Yoga og vægttab: Warrior Pose
Yoga og vægttab: Warrior Pose

Alle yoga asanas er rettet mod at forbedre kroppen, herunder vægttab. Yoga-praksis fremskynder stofskiftet og giver dig mulighed for at forbrænde kalorier uden tung fysisk anstrengelse. Derudover er der øvelser, der hjælper med vægttab, som er særligt effektive, såsom virabhadrasana eller "krigerposering".

Bemærk, at begyndere først skal mestre de enkleste og mest populære yoga asanas og derefter gå videre til mere komplekse øvelser

Hvordan gøres det?

1. "Kriger"

Løft dine lige arme, så dit hoved er imellem dem. Bøj dine knæ og træk dit bækken tilbage. Sæt dit rette venstre ben tilbage. Højre ben er bøjet ved knæet og danner en ret vinkel. Sæt dine håndflader over dit hoved. Skuldrene rettes, brystet er rettet opad, og kroppen er rettet fremad. Bliket er rettet opad eller fremad. Hold denne position i et par sekunder, lav derefter øvelsen for det andet ben, eller flyt jævnt til position "2".

Billede
Billede

2. "Krigeren ser fremad"

Det udføres fra "Warrior" -posen - drej venstre fod 90 grader og hvil den ydre side på gulvet. Drej kroppen og hovedet til venstre. Sænk dine rette arme ned gennem siderne. De skal være plan med skuldrene, håndfladerne vender nedad, armene skal strækkes ud til siderne. Halsen er lige.

Billede
Billede

3. "Kriger med udvidet side"

Det udføres fra positur "2" - vip kroppen til højre, skift ikke benens position. Prøv at røre gulvet med din højre hånd. Løft din venstre hånd op og træk til højre. Fra foden af venstre fod til spidserne af venstre hånds fingre skal kroppen danne en lige linje.

Fordelene ved motion for kroppen

Virabhadrasana har en positiv effekt på musklerne i ben, ryg og skuldre, forbedrer kropsholdning og fordøjelse og giver let gang. Denne asana er især velegnet til kvinder, hvor fedtaflejringer hovedsageligt er placeret i bækkenområdet - krigerens stilling hjælper med at reducere dem. Derudover anbefales virabhadrasana til personer, der lider af osteochondrose og gigt.

Øvelsen er ret energikrævende og vanskelig at udføre, derfor er udholdenhed og viljestyrke fremragende trænet som et resultat af dens regelmæssige implementering. Du vil være i stand til at vurdere din krops evner og bringe din balance i balance næsten til perfektion. Efter at have udført krigerens stilling mærkes en bølge af munterhed, en stigning i kroppens generelle tone.

Hvem er kontraindiceret i virabhadrasana

På trods af de utvivlsomt gavnlige egenskaber for kroppen, har krigerens stilling også nogle kontraindikationer. Så denne asana er ikke ønskelig for mennesker, der lider af forhøjet blodtryk og hjertesygdomme. Hvis du har problemer med skulderled og nakke, skal du udføre øvelsen med ekstrem forsigtighed - du skal ikke kaste hovedet for meget tilbage.

Hvis du har brok eller meget vægt, anbefales det at bruge væggen som støtte - i dette tilfælde opnår du den maksimale fordel ved din krops øvelse, men samtidig sparer du dig selv for mulig skade.

Anbefalede: