Hvordan Man Laver Skiskydning

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Skiskydning
Hvordan Man Laver Skiskydning

Video: Hvordan Man Laver Skiskydning

Video: Hvordan Man Laver Skiskydning
Video: Biathlon Le résumé du sprint masculin à Östersund CM (H) 2024, April
Anonim

Skiskydning er en populær sport i Rusland. Og i vid udstrækning lettes denne popularitet af succesen med russiske skiskyttere i internationale konkurrencer. Klimaforholdene i vores land er meget befordrende for træningen af skiskyttere - sne i mange regioner i landet varer 3-5 måneder om året, selvom træning kan udføres om sommeren.

Hvordan man laver skiskydning
Hvordan man laver skiskydning

Instruktioner

Trin 1

Du kan starte skiskydningskurser i alle aldre - alt afhænger af dit ønske. Afsnittet accepterer børn fra 8-11 år, men hvis du ønsker det, kan du blive enige om optagelse af et yngre barn. Træning med begyndere gennemføres med skitræning - børn lærer at stå på ski og løbe deres første strækninger. Over tid øges afstandene, belastningen på skuldrene tilføjes. Skydningstræning begynder et år senere.

Trin 2

De, der ønsker at deltage i skiskydning, skal først og fremmest være sunde og ikke have medicinske kontraindikationer for denne sport. Det betyder ikke noget, om dit helbred ikke er stærkt - efter flere måneders træning bliver kroppen mærkbart stærkere. Imidlertid kan mange kroniske sygdomme, sygdomme i hjerte-kar-, åndedræts- og bevægeapparatet blive alvorlige hindringer for træning.

Trin 3

Du har også brug for passende udstyr til klasser. Skidragt, varm nok, men ikke hindrer bevægelse, varme og behagelige skistøvler. Ski og stave købes af atleten uafhængigt. Først kræves ikke professionelle ski, almindelige ski er nok, det vigtigste er, at de passer til elevens højde og vægt. Rifler uddeles af træneren i sportssektionen.

Trin 4

De fleste af ungdommens skiskydningssektioner er gratis eller opkræver et nominelt gebyr. Derfor skal forældre til unge atleter kun bruge på inventar og udstyr. Omkostningerne ved træning for voksne afhænger af trænerens kvalifikationer og skibasisens udstyr.

Trin 5

Træning afholdes på skiafstande og i et specielt skydebane. Skitræning får mere tid end skydetræning. I den varme årstid træner de på specielle ski med hjul - rulleski. Langrendsløb med skistave. Skydetræning, som allerede nævnt, begynder i det andet træningsår, da i løbet af det første år er de fleste tilfældige mennesker, der af en eller anden grund ikke er egnede til skiskydning”lukket ud”.

Trin 6

Skitræning i skiskydning øger kroppens udholdenhed og ydeevne, styrker det kardiovaskulære og åndedrætssystemer og bidrager til dannelsen af en sportsfigur. Skydningstræning bygger tilbageholdenhed, fokus og selvkontrol. Så selvom atleten ikke opnår høje præstationer i skiskydning, får han et godt helbred i mange år.

Anbefalede: