Overfør Nyheder Fra Juventus Placering

Overfør Nyheder Fra Juventus Placering
Overfør Nyheder Fra Juventus Placering
Video: Overfør Nyheder Fra Juventus Placering
Video: Juventus transfers news, rumours, targets - winter, summer 2022 2023, Februar
Anonim

Hver sommer ser fodboldfans, hvilke overførsler der foretages af deres yndlingshold. For nylig kom de seneste nyheder fra placeringen af ​​Torino "Juventus" om køb og salg af nye spillere.

Overfør nyheder fra Juventus placering
Overfør nyheder fra Juventus placering

De vigtigste nyheder for Juventus fans var Antonio Conte's afgang fra hans stilling som klubtræner. Det vides, at opsigelsen af ​​kontrakten mellem Antonio og ledelsen af ​​holdet blev opnået efter gensidig aftale mellem parterne.

Suarez og Sanchezs skæbne, som italienske fans drømte om, blev endelig klar. Ledelsen sagde undertiden, at disse spillere blev tilbudt visse betingelser for at fortsætte deres karriere i Juventus. Imidlertid flyttede Suarez til Barcelona, ​​og Sanchez blev købt af Arsenal.

Den nuværende italienske mesters overgang er overtagelsen af ​​Alvaro Morata fra Real Madrid. Det blev kendt, at den 21-årige spiller underskriver en fire-årig kontrakt med den italienske klub, og spanierne modtager 18,5 millioner euro til overførslen. Imidlertid er spillerens endelige skæbne stadig ukendt. Siden i går forlod Juventus hovedmentor klubben, der ønskede at se spanieren i rækken af ​​hans hold. Italienske journalister foreslår, at Morata vil være i stand til at spille i en ny klub for sig selv.

Det blev kendt, at en anden ung angriber Juan Iturbe fra Verona flytter til Torino i fem år. Klubben fra Verona hjælper 25 millioner euro til spilleren.

Det har længe været rygter om, at Patrice Evra flytter fra Manchester United til Torino-klubben. Detaljerne i kontrakten er allerede blevet kendt. Især blev det rapporteret, at briterne modtager 2 millioner euro for den 33-årige spiller. Der er dog endnu ingen nøjagtige oplysninger om, at overførslen blev underskrevet, så det kan ikke med sikkerhed siges, at Evra vil være i Torino.

Navnene på dem, der helt sikkert vil forlade Juventus, er blevet kendt. Så fremadrettet Fabio Quagliarella vil skifte hold i den nye sæson. Det vides imidlertid endnu ikke, i hvilken klub den italienske spiller. Juventus-ledelsen planlægger at sælge angriberen for 3 millioner euro. En anden tidligere Juve-angriber er Mirko Vucinic. Montenegrin har allerede underskrevet en ny kontrakt med Abu Dhabi-klubben Al Jazeera. Vucinics overførsel bestemmes til 5 millioner euro + 1 million euro som en bonus.

Marrone og Pelusos skæbne blev kendt. Torino-klubben har endelig købt rettighederne til den første spiller, men Peluso vil tilbringe den næste sæson i Sassuolo, som betaler 4,5 millioner euro for forsvareren.

Det er værd at bemærke, at skæbnen for de to førende spillere i den italienske centerlinjeklub stadig er ukendt. Så mange kandidater ansøger om Paul Pogba og Arturo Vidal. Der er dog ingen nøjagtige oplysninger om overførsel af midtbanespillere.

Populær af emne.