Hvorfor Antonio Conte Forlod Juventus

Hvorfor Antonio Conte Forlod Juventus
Hvorfor Antonio Conte Forlod Juventus
Video: Hvorfor Antonio Conte Forlod Juventus
Video: “Juve Could be Relegated” | The Recent Investigations into Juve & Other Italian Clubs EXPLAINED 2023, Februar
Anonim

Den 16. juli 2014 blev fans af Juventus Football Club chokeret. Det blev kendt, at hovedtræner for de regerende mestre i Italien Antonio Conte opsagde sin kontrakt med holdets ledelse.

Hvorfor Antonio Conte forlod Juventus
Hvorfor Antonio Conte forlod Juventus

Nyheden om Antonio Contes fratræden som hovedtræner for Juventus kan ikke behage de mange Bianconeri-fans. I tre års arbejde arbejdede klubben det italienske mesterskab tre gange og blev to gange ejer af landets Super Cup. Det var under Conte, at Juventus vendte tilbage til sit legendariske tidligere niveau i Italien. Det hele slutter dog på et eller andet tidspunkt. Afslutningen på Conte-æraen i Juventus er kommet.

Antonio hævder selv, at kontrakten blev opsagt efter gensidig aftale. Det skal dog også siges, at Conte skulle arbejde i endnu en sæson. Hovedårsagen til Contes afgang er specialistens uenighed med klubbens transferpolitik. Således blev det klart, at Juventus-ledelsen endnu engang ikke opfyldte kravene fra hovedtræner (Conte) for at styrke holdet. Derudover kan Juve muligvis blive svagere i denne sæson. Conte var ikke tilhænger af at sælge Pogba og Vidal, men ledelsen overvejede sådanne tilbud fra andre topklubber. Den italienske mester foretog endnu engang ikke seriøse investeringer i de verdenskendte angribere, skønt Conte krævede dette for anden sæson for at Juventus også skulle være konkurrencedygtig på europæisk niveau. Måske er dette hovedårsagen til opsigelsen af ​​kontrakten.

Derudover er andre uenigheder mellem Conte og klubbens ledelse meget mulige. Men den italienske presse har endnu ikke skrevet noget om dette.

Mens Antonio Contes fremtid forbliver uklar. Nogle eksperter hævder, at vejen til landets første landshold nu er åben for træneren, men indtil videre er der ingen specifik information om dette. Nogen siger, at Conte forlod Torino for at blive træner for landsholdet. Denne grund kan dog ikke betragtes som primær.

Det blev kendt, at Torino "Juventus" i den nye sæson ledes af Massimiliano Allegri. Denne nyhed kan ikke behage de mange Juve-fans, da Allegri har vist sig at være langt fra den bedste specialist i Italien.

Populær af emne.