Hvordan Man Taber Sig Hurtigt Og Stadig Har Alt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Taber Sig Hurtigt Og Stadig Har Alt
Hvordan Man Taber Sig Hurtigt Og Stadig Har Alt

Video: Hvordan Man Taber Sig Hurtigt Og Stadig Har Alt

Video: Hvordan Man Taber Sig Hurtigt Og Stadig Har Alt
Video: Hvordan taber jeg mig hurtigt? 2024, April
Anonim

Spørgsmålet om at tabe sig er bekymrende for en betydelig del af kvinderne. På samme tid vil kun få af dem begrænse sig til mad og udtømme dem med fysisk aktivitet. Faktisk behøver du ikke gå på diæter og forsvinde i fitnesscentre for væsentligt at reducere din figur i volumen. Det er nødvendigt at danne en korrekt ernæringsplan og overholde den konstant. Så begynder de ekstra pund at smelte på dig, og det eneste, der er tilbage, er at gå i butikkerne for at få en ny garderobe.

Hvordan man taber sig hurtigt og stadig har alt
Hvordan man taber sig hurtigt og stadig har alt

Instruktioner

Trin 1

Din nye diæt skal opdeles i ca. 5 måltider. Dette betyder ikke, at portionerne skal forblive de samme, som din mave var tilfreds med før. Størrelsen på et måltid skal passe til din håndflade, undtagen fingre. Denne lille portion tager 2 timer at fordøje, og du er klar til dit næste måltid.

Trin 2

Der er fødevarer, der er meget nyttige for kroppen, men de skal kun indtages inden kl. 15:00. Disse produkter fordøjes af kroppen i lang tid, så de kan ikke spises om aftenen. Disse inkluderer: alle korn, brød, bagværk, frø, nødder, pasta, kød, fisk, fjerkræ, æg, bælgfrugter og frugt. Efter 15 timer er du nødt til at spise mælk og mejeriprodukter (ikke mere end 1% fedt), grøntsager i enhver form, greener.

Trin 3

Ikke alle produkter er kompatible med hinanden. Separat mad har vist sig godt. Det ligger i det faktum, at en person bruger proteiner og kulhydrater adskilt fra hinanden. Det er tilrådeligt at indtage sådanne proteinprodukter som æg, kød, fisk, bælgfrugter adskilt fra korn, kartofler, pasta og brød. Der er neutrale fødevarer, som du kan spise sammen med alle andre - grøntsager, ost. Forbrug mejeriprodukter med forsigtighed, da de kun kan spises 1, 5 timer efter et andet måltid. Også efter dem kan du ikke spise nogen anden mad i 1, 5 timer. Overtrædelse af denne regel fører til funktionsfejl i bugspytkirtlen og er fyldt med pancreatitis.

Trin 4

Hvis du ikke kan nægte dig selv fornøjelsen af at spise sødt, mel, stegt, røget, salt, fedt mad, skal du overholde tidsregimet. Disse ikke særlig sunde fødevarer skal indtages inden kl. 15, så kroppen har tid til at fordøje dem og ikke opbevare dem i form af fedtceller.

Trin 5

Således behøver du ikke nægte dig selv dine yndlingssnacks for at tabe sig. Du skal bare justere din kost og nyde udsigten i spejlet.

Anbefalede: