Hvad Er Den Bedste Måde At Pumpe Dine Arme Op På

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Den Bedste Måde At Pumpe Dine Arme Op På
Hvad Er Den Bedste Måde At Pumpe Dine Arme Op På

Video: Hvad Er Den Bedste Måde At Pumpe Dine Arme Op På

Video: Hvad Er Den Bedste Måde At Pumpe Dine Arme Op På
Video: HOW TO PUMP UP YOUR ARMS AND CHEST TO LOOK GREAT ON A NIGHT OUT 2024, April
Anonim

Stærke, pumpede arme tiltrækker ofte det modsatte køn. Nyttige tip og et specielt sæt øvelser hjælper dig med at opnå et fremragende resultat på kort tid.

Hvad er den bedste måde at pumpe dine arme op på
Hvad er den bedste måde at pumpe dine arme op på

Instruktioner

Trin 1

For at opnå fremragende resultater og effektivt opbygge dine armmuskler, prøv at overholde de grundlæggende anbefalinger. Ventilér området godt, inden du begynder din træning. Således bliver det lettere for dig at udføre de foreslåede øvelser. Start med en mild opvarmning for at varme de store muskelgrupper op. Udfør øvelserne jævnt uden ryk. Husk, kvalitet er nøglen, ikke kvantitet.

Trin 2

Bænkpres

Dette er en af hovedøvelserne til pumpning af armmuskler. Du kan gøre det med forskellige greb. Dette bestemmer, hvilke muskler belastningen fortsætter. Et tæt greb rokker triceps. Brug en midarmsposition, hvis du beslutter at øge vægten af liften. Det brede greb ryster overvejende brystmuskulaturen.

Trin 3

Dyp på de ujævne søjler

Denne øvelse er meget vigtig for at styrke armens muskelmasse. I dette tilfælde svinger både triceps og brystmuskel. Husk, armvolumen kommer ind med kraft.

Trin 4

Pull-ups på den vandrette bjælke

For armstyrke og masseforøgelse er dette en meget effektiv øvelse. I dette tilfælde skal du ikke hjælpe med kroppen. Udfør pull-ups i fuld styrke. Hovedbelastningen skal udelukkende falde på hænderne.

Trin 5

Push-ups fra gulvoverfladen

Dette er en klassisk øvelse, der er inkluderet i mange grundlæggende komplekser. I dette tilfælde fordeles belastningen til triceps og bryst. Husk, jo flere reps du laver, jo færre sæt skal du have. Ellers vil øvelsen ikke være så effektiv.

Trin 6

Dumbbell krøller

Udfør denne øvelse fra siddende stilling. Det anbefales til pumpning af biceps. Når du udfører øvelsen, skal du sørge for, at ryggen forbliver lige og ikke bøjer. Løft håndvægtene skiftevis op til skulderen. Husk at overvåge din vejrtrækning, mens du gør dette. Hvis du beslutter at øge belastningen, skal du reducere antallet af sæt.

Anbefalede: