Sådan Vælger Du En Tennisracket

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Tennisracket
Sådan Vælger Du En Tennisracket

Video: Sådan Vælger Du En Tennisracket

Video: Sådan Vælger Du En Tennisracket
Video: Guide - Välj rätt tennisracket 2024, April
Anonim

Tennis bliver mere og mere populært hvert år. Du kan øve denne sport i alle aldre, det hjælper dig med konstant at opretholde en høj vitalitet, desuden styrker det alle kroppens vigtigste muskler. Tennisracketen spiller en vigtig rolle i denne sport, i nogen grad afhænger alle dine fremtidige succeser af den. Ved hjælp af følgende tip vil du være i stand til at købe den rigtige tennisracket, som giver dig mulighed for at opnå gode resultater.

Sådan vælger du en tennisracket
Sådan vælger du en tennisracket

Instruktioner

Trin 1

Når du køber en ketcher, er det første, du skal kigge efter, størrelsen på håndtaget. Det anbefales, at du vælger et så stort håndtag som muligt - dette får dig til at føle dig meget mere komfortabel og selvsikker i spillet. For at teste, hvor godt dit valgte håndtag passer til dig, kan du bruge følgende teknik: Tag først fat i ketsjeren med begge hænder (håndfladen skal vikles rundt om håndtaget), og placer derefter pegefingeren på den anden hånd i det frie mellemrum mellem fingrene og håndfladen, der holder ketsjeren. Hvis bredden på dette hul er lig med din pegefinger, betyder det, at ketcher er perfekt til dig.

Trin 2

Derefter skal du bestemme størrelsen på ketcherhovedet, der er flere muligheder: - Oversize og Super Oversize ketcher er velegnede til de mennesker, der foretrækker at lege parvis eller stå på baglinjen, da denne type ketcher giver dig mulighed for at udfør de mest kraftfulde hits, drej og klip bolden … For begyndere kan denne hovedstørrelse kun føre til en stigning i antallet af unøjagtige slag;

- Mid Size og Mid Plus racketer giver den bedste kollisionskontrol. Derudover har Mid Plus-størrelsen en stærkere indvirkning.

Trin 3

Fælgtykkelse varierer normalt fra 18 til 30 millimeter. Jo tykkere den er, desto stærkere er serven og jo hårdere selve tennisracketen. Når du vælger en kant, skal du huske, at hvis du foretrækker at slå bolden hurtigt, så har du brug for en tynd kant. Jo tykkere kant, jo mere sandsynligt rammer bolden uden held. Du kan kun slippe af med et sådant problem gennem konstant træning.

Trin 4

Ketsjernets længde er fra 27 til 29 tommer (dette er fastlagt af reglerne). Jo længere du henter racketen, jo mere kraftfuld bliver hit.

Trin 5

Den sidste ting at kontrollere er balance. Tag fat i midten af ketsjeren, på denne måde kontrollerer du dens balance. Hvis ketsjeren vippes til siden af hovedet, er den beregnet til at blive spillet på den bageste række. Hvis tværtimod, til servering. Fordele foretrækker at bruge centerbalancerede tennisracketer.

Anbefalede: