Hvad Er Den "canadiske Formel For Succes" Ved OL I London

Hvad Er Den "canadiske Formel For Succes" Ved OL I London
Hvad Er Den "canadiske Formel For Succes" Ved OL I London

Video: Hvad Er Den "canadiske Formel For Succes" Ved OL I London

Video: Hvad Er Den "canadiske Formel For Succes" Ved OL I London
Video: Inside with Brett Hawke: James Magnussen 2023, Marts
Anonim

I slutningen af sommer-OL 2012 i London viste canadiske atleter ikke de bedste resultater. Efter at have vundet 18 medaljer, inklusive 1 guld, 5 sølv og 12 bronze, var Canada på 36. plads i det samlede holdbegivenhed. Denne situation har fundet en slags refleksion i den canadiske presse.

Hvad
Hvad

Journalisterne fra den canadiske avis The Global Star, der i deres artikler afspejler årsagerne til deres atleteres dårlige præstationer ved OL i London i 2012, er kommet med en "canadisk formel til succes." Dets essens er som følger. For at vinde en sport skal en af følgende betingelser være opfyldt:

- denne sport skal være populær og veludviklet i landet

- landet skal have en stor befolkning for at skabe en konkurrencekamp;

- medlemmerne af landsholdet som forberedelse til OL er simpelthen forpligtet til at gøre alt for at være i fremragende sportsform.

Som kommentar til artiklerne i den canadiske presse bemærkede udenlandske kolleger, ikke uden sarkasme, at disse principper har arbejdet for det kinesiske hold i lang tid.

Ikke desto mindre er Canada fortsat en af de permanente vindere af vinter-OL indtil videre. Husk at ved OL i Vancouver 2010 vandt canadiske atleter 26 medaljer og var på førstepladsen i den samlede medaljestilling. Canadas succes skyldtes stort set dets strategiske femårsplan for træning af atleter - Own The Podium.

Denne plan blev udviklet af olympisk mester i skøjteløb Katie Allinger i 1976 og hendes mand Todd. For at gennemføre den udviklede plan brugte Canada 117 millioner dollars. Til sammenligning: Rusland ved OL i Vancouver tog 11. pladsen i det samlede holdbegivenhed, mens træningsatleter tog 198 millioner dollars.

Da Allinger-ægtefællerne ikke ønskede at udvikle et program til Canada til OL i 2014, gik organisationsudvalget for Sochi Olympiske Lege ikke glip af muligheden for at tilbyde dem samarbejde som konsulenter. Canada er også klar til at give Rusland de bedste sportsfaciliteter til at træne atleter under opførelsen af olympiske faciliteter.

Populær af emne.