Sådan Lærer Du SAMBO

Indholdsfortegnelse:

"SAMozashita Without Arms" er et indenlandske brydningssystem, der består af en række smertefulde teknikker, der gør det muligt at modstå et angreb fra en stærkere eller endda bevæbnet fjende. Sambo består af to divisioner: sport - wrestling sambo - og kamp, som inkluderer selvforsvarsteknikker og specielle teknikker.

Sådan lærer du SAMBO

Instruktioner

Trin 1

Under alle omstændigheder er det bedre at tilmelde dig den professionelle sektion, hvor der udvikles en særlig metode til dig. Men hvis du allerede har færdigheder, kan du finpudse dem selv ved hjælp af de detaljerede instruktioner, der er downloadet, for eksempel på Internettet.

Trin 2

At lære selvforsvar har også andre mål, såsom at reducere antallet af ulykker. Men under alle omstændigheder er de anbefalede selvforsvarsteknikker kun designet til at bremse den mobber, du står overfor.

Et vist minimum af selvforsvarsteknikker, der skal læres:

frigørelse fra greb forsvare sig mod strejker fra en ubevæbnet person beskyt dig mod slag med en kniv eller pind; forsvare dig mod skydevåben på tæt hold.

Trin 3

Husk altid, at du lærer at forsvare dig selv, ikke at angribe. Hvis der ikke er noget angreb, er det umuligt at anvende de lærte teknikker.

Trin 4

For at lære selvforsvarsteknikker skal du vælge en partner til dig selv eller organisere en hel gruppe (4-6 personer). Bestem det nøjagtige tidspunkt for undervisningen, i betragtning af at en lektion er 40 - 50 minutter. Øv 2 til 3 gange om ugen. I begyndelsen af hver lektion kræves en generel opvarmning (8-10 minutter), hvorefter den opdeles i par. Du skal arbejde på en kompleks måde: i hvert par foretager "angriberen" et betinget angreb flere gange i træk. "Forsvareren" finpudser den indlærte selvforsvarsteknik. Skift derefter roller. Gentag dette, indtil teknikken er sikret og perfektioneret.

Trin 5

Lær teknikker uden modstand. Bevægelserne skal være glatte uden ryk, og i begyndelsen af undersøgelsen skal de skematisk skilles ad. Ved de første smertefulde fornemmelser skal du give et betinget signal, og modstanderen skal løsne grebet. Husk at træne regelmæssigt.