Sådan Skrues Skruer Fast

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skrues Skruer Fast
Sådan Skrues Skruer Fast

Video: Sådan Skrues Skruer Fast

Video: Sådan Skrues Skruer Fast
Video: 7 tips til hvordan man løsner genstridige skruer. 2024, Kan
Anonim

Snowboarding er en meget nyttig og populær sport, underholdning og rekreation, der er tilgængelig for et stort antal mennesker. Som med de fleste lignende sportsgrene afhænger snowboard meget af det rigtige gear og det rigtige udstyr samt deres opsætning og pasform.

Sådan skrues skruer fast
Sådan skrues skruer fast

Er det nødvendigt

Du skal bruge en stor stjerneskruetrækker til korrekt installation af de fleste bindinger på dit snowboard, alt andet er inkluderet i bindingerne

Instruktioner

Trin 1

For at installere bindingerne korrekt på snowboardet skal du først bestemme skaterens holdning, det vil sige benet, der vil være foran, når du skater. Dette kan gøres på flere måder. Uden at forlade huset er du nødt til at stå oprejst, fødderne skulderbredde fra hinanden og bede nogen tæt på dig, men uventet, om at skubbe dig i ryggen. Uanset hvilken fod der træffes for at opretholde balance, vil den fod være den "forreste". På gaden kan du ride på isen eller ned ad en rutsjebane - benet, der er foran under sådan skiløb, vil også være foran, når du kører på brættet.

Trin 2

Det næste trin er at bestemme bredden på stativet. Det er almindeligt accepteret, at det normalt er lig med afstanden fra gulvet til midten af rytterens knæ. Cirka den samme afstand skal være mellem centrene på låseskiverne. Anbring skiverne mod de midterste monteringshuller på tavlen. Hvis afstanden mellem dem svarer til stativets bredde, skal du montere beslagene på disse huller. Hvis ikke, skal du forsigtigt flytte diske for at opnå den ønskede afstand.

Trin 3

Nu skal du indstille hjørnerne på monteringerne. Disse vinkler er som regel rent individuelle for hver rytter, men for de første udgange på skråningen kan du placere de mest almindelige. Således skal frontbeslaget indstilles 15-20 grader fra bordets tværgående akse mod næsen, og det bageste beslag skal indstilles nøjagtigt eller +/- 5 grader. Der er specielle markeringer på monteringsskiverne, så der skal ikke være nogen problemer med dette.

Trin 4

Det er tilbage at indsætte støvlerne i bindingerne og forsigtigt flytte bindingerne, så støvlenes tæer og hæle rager lige ud i forhold til tavlens kanter. For at gøre dette skal du bruge specielle tværgående slots i monteringsskiverne. Derefter skal støvlerne fjernes fra beslagene og ved hjælp af en stjerneskruetrækker skrues begge monteringer forsigtigt ved hjælp af de medfølgende skiver og skruer.

Anbefalede: