Sådan Gør Du Din Balde Fast

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Din Balde Fast
Sådan Gør Du Din Balde Fast

Video: Sådan Gør Du Din Balde Fast

Video: Sådan Gør Du Din Balde Fast
Video: Off road hjul - Worx Landroid M500 - Sådan undgår du at køre fast med robotplæneklipperen 2024, April
Anonim

Det retfærdige køn hævder allerede åbent, at de er vanvittige på smukke kvindelige bryster og balder. Hvis en kvinde i det første tilfælde næppe kan ændre noget, så åbner det sig i det andet store muligheder. Hvordan laver jeg balderne faste, smukke og tonede?

Hvordan man gør røvet elastisk
Hvordan man gør røvet elastisk

De vigtigste kvindelige problemer forbundet med bagdelene:

  • cellulite,
  • fly.

Du kan selv bestemme disse to punkter. Så de første ting først.

Åh, denne cellulite

"Appelsinskal" er et udelukkende kvindeligt problem, mænd lider ikke af det. Moder Natur sørgede for, at en kvinde var i stand til at bære en baby selv under de mest alvorlige forhold. Hvad forårsager cellulite?

  • forkert ernæring,
  • passiv livsstil,
  • dårlige vaner.

Dette er, hvad der giver drivkraft til fremkomsten af "citrus". Det viser sig, at det første, der bringer dig tættere på sejren, er at opgive fede, krydrede og melprodukter, holde op med at ryge og alkohol og øge fysisk aktivitet. Det er simpelt, der er ingen grund til at opfinde en cykel.

Der er en række behandlinger til rådighed for at hjælpe dig med at slippe af med skadelig cellulite. Først og fremmest vil jeg gerne nævne badet og saunaen. Effekten efter vandring er synlig, men kun fordi den overskydende væske har forladt kroppen. Lerindpakninger hjælper, gør balderne glatte, så hvis du starter en kamp, skal du gøre denne procedure i det mindste derhjemme. Det mest effektive middel til at bekæmpe den "appelsin", som kvinder selv udskiller, er honningmassage. Du skal gennemføre det på et kursus. Du kan lave en aftale med en specialist eller massere dig selv. Det er værd at bemærke, at denne procedure er ret smertefuld, men effektiv. Ud over dette skal du gøre det til en regel at lave et kontrastbrusebad med gnidning med en krat eller hård vaskeklud. Så du vil sprede blodet, der vil ikke være nogen stagnation.

Så du kan klare cellulite som denne:

  • grøntsager og frugter skal være grundlaget for din diæt;
  • det er værd at tilmelde sig fitness, hvis dette ikke er muligt, skal du gå så meget som muligt - opgive elevatoren, gå af et stop tidligere, gå 15-20 minutter før sengetid;
  • tage alkohol så lidt som muligt, bør nikotin opgives helt;
  • gøre lerindpakninger;
  • tilmeld dig en honningmassage;
  • Tag en kontrastbruser dagligt med gnidning.

Ikke en præst, men en møtrik

image
image

En populær myte er værd at debunkere. Du kan ikke bule din røv ud ved at lave standardøvelser derhjemme. Hvis der er et ønske om at lave en "møtrik", skal du tilmelde dig gymnastiksalen og løfte vægtstangen der i siddende stilling - på denne måde opnår du hurtigt resultater.

Hvad kan du gøre derhjemme? Udfør først øvelser, der styrker dine indre og ydre lår og strammer dine glutes. Hvis du planlægger at trække vægtstangen i fremtiden, er du nødt til at squat korrekt - fødderne skulderbredde fra hinanden, lige tilbage, armene foran dig. På bekostning af gange er det maksimale squat færdigt, præsten bevæger sig tilbage, kroppen vipper fremad. Du er nødt til at føle hver muskel i balderne, ikke bøje, føle, hvordan dine ben springer.

Det indre lår kan styrkes med følgende øvelse, som er vist på billedet. Alle kender ham sandsynligvis. Træk dit ben op under spændingen, spænd musklerne. Lunges er også gode til at styrke hofterne.

image
image

Så hvis du vil have en rund røv, så har du brug for:

  • styrke dine hofter selv derhjemme;
  • lære at squat korrekt;
  • skriv til gymnastiksalen og squat med en vægtstang.

Anbefalede: