Hvordan Man Går Op I Vægt For En Pige

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Går Op I Vægt For En Pige
Hvordan Man Går Op I Vægt For En Pige
Video: Hvordan Man Går Op I Vægt For En Pige
Video: En rigtig heksespiser! Fundet en landsby med hekse! Flugten! 2023, Februar
Anonim

Når du får kropsvægt, er der visse regler. For det første er du nødt til at spise proteinfødevarer for ikke kun at få fedt fra fede madvarer med højt kalorieindhold, men for at øge muskelvolumen. For det andet, når du danner en ny figur, bliver du nødt til at kombinere cardiobelastninger og styrkeøvelser.

Hvordan man går op i vægt for en pige
Hvordan man går op i vægt for en pige

Instruktioner

Trin 1

For at tage på i vægt skal du øge dit proteinindtag ved at skære ned på enkle kulhydrater som brød, kartofler, slik osv. Vælg mad rig på calcium - hytteost og mælk og protein - kylling, magert oksekød, lam osv. De hjælper med at opbygge muskelmasse uden at blive deponeret i fedtlaget. Sørg for at spise fiber - grøntsager og frugt. De normaliserer fordøjelsen og forhindrer skadelige stoffer i at stagnere i kroppen.

Trin 2

Drik mindst 2-2,5 liter vand om dagen. Denne mængde væske fremskynder stofskiftet og forårsager hurtigere nedbrydning af fedt og muskelvækst. Derudover skyller vand skadelig mælkesyre ud af kroppen, som produceres under intens træning.

Trin 3

Start din træning i fitnessklubben med kardiovaskulært udstyr eller dans og pilates. Dette hjælper med at varme kroppen op, forberede den til kraftbelastninger. Tillad 30-40 minutter til dette - denne gang er nok til en opvarmning.

Trin 4

Gå videre til styrketræningsøvelser og øg vægten gradvist. Det vil være bedre, hvis en erfaren træner hjælper dig i første fase. Sammen med ham finder du ud af, hvilke muskelgrupper du har brug for at udøve, og hvilke der ikke skal øges. Derudover vil han give råd om, hvordan man sidder korrekt i timerne, hvordan man trækker vejret, hvilke bevægelser man skal gøre.

Trin 5

Øvelser for at øge muskelmassen kan også gøres derhjemme. Der er nok videokurser på Internettet med en detaljeret beskrivelse af bevægelser, vejrtrækning og antallet af tilgange. For at gøre dette skal du gå til www.youtube.com og i søgefeltet indtaste hvilken video og øvelser for hvilke muskelgrupper du vil se. Portalen viser en liste over videoer, hvorunder du kan læse kommentarer og vælge et passende kursus.

Populær af emne.