Hvordan Man Går Op I Vægt Korrekt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Går Op I Vægt Korrekt
Hvordan Man Går Op I Vægt Korrekt

Video: Hvordan Man Går Op I Vægt Korrekt

Video: Hvordan Man Går Op I Vægt Korrekt
Video: Dein linker DAUMEN beim Blockflöte spielen | Vera Petry 2024, April
Anonim

For ikke at være en tynd goner og blive som smukke, pumpede fyre, skal du have et utroligt ønske om at nå dit mål og selvfølgelig studere emnet om, hvordan man går op i vægt korrekt. Mennesker, der er helt hengivne til deres arbejde, opnår altid det ønskede resultat.

Hvordan man går op i vægt korrekt
Hvordan man går op i vægt korrekt

Tro på resultatet er meget vigtigt. Dette gør det lettere at følge din egen vej. Det er nemt at tage på i vægt! Alle begrænsninger er kun i hovedet. Der er tre komponenter til effektiv masseforøgelse, disse er: 65% - ernæring, træning - 30% og hvile - 5%.

Hvordan man spiser for at gå op i vægt

For at tage på i vægt korrekt skal din daglige diæt bestå af proteiner, fedt og kulhydrater. Det vil være mest effektivt, hvis du distribuerer dem sådan: 50% kulhydrater, 40% protein og 10% fedt.

Proteiner er, hvad vores muskler er lavet af. De mest fordøjelige og billige fødevarer, hvorfra proteiner kommer ind i vores krop, er: æg, kyllingebryst, hytteost, magert fisk.

Æg er den billigste og lettest fordøjelige proteinkilde. De absorberes bedst, når de koges, men hvis du ikke kan spise dem kogte i store mængder, kan du absorbere dem rå. Men husk at kun 60% absorberes, når man spiser rå æg.

Kulhydrater tjener som en energikilde for os. De kan fås fra forskellige kornarter, såsom ris, havregryn, boghvede. Andre gode kilder til kulhydrater er hård hvede pasta og creme fraiche.

Med hensyn til fedt findes de i æggeblommer, fisk og kød. Når du har spist din daglige tilførsel af mad, får du højst sandsynligt 10% fedt med dem. Men hvis du tror, at du ikke har været i stand til at forbruge den nødvendige mængde fedt, kan du desuden bruge fiskeolie eller hørfrøolie.

Det er umuligt at få masse korrekt uden træning

Hvis du ikke arbejder med jern, går alle dine kalorier, du spiser under måltiderne, i fedt og ikke i de muskler, vi har brug for så meget.

Det er bedst at træne for at få muskelmasse 3 gange om ugen, for hvis du gør dette oftere, har din krop simpelthen ikke tid til at komme sig. Og hvis du gør mindre, har du simpelthen ikke tid til at træne alle muskelgrupper i 1-2 træningsprogrammer.

Du kan arbejde med både basisøvelser og isolationsøvelser. Du skal arbejde med vægte, så du kan udføre 8 til 12 reps i 4 sæt. Opdel dine træningsprogrammer i uger, så du træner en stor muskelgruppe og en lille muskelgruppe samme dag. Mandag: bryst og biceps. Onsdag: ben og skuldre. Fredag: tilbage og triceps.

Hvile. Herfra vil du selvfølgelig ikke mærke en stærk vækst, men hvis du går i seng mindst klokken 12 og ikke sidder op til tv-shows før om morgenen, vil fremskridt ikke længe komme. Du kan kun gå op i vægt korrekt ved at kombinere ernæring, motion og hvile.

Anbefalede: