Hvordan Man Går Op I Vægt Og Bygger Muskler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Går Op I Vægt Og Bygger Muskler
Hvordan Man Går Op I Vægt Og Bygger Muskler

Video: Hvordan Man Går Op I Vægt Og Bygger Muskler

Video: Hvordan Man Går Op I Vægt Og Bygger Muskler
Video: Hvor hurtigt kan du få større muskler? | #COACH 2024, April
Anonim

En veldesignet diæt giver mulighed for at bruge næringsstoffer, der hjælper dig med at gå op i vægt. Motion hjælper med at opbygge muskler.

Hvordan man går op i vægt og bygger muskler
Hvordan man går op i vægt og bygger muskler

Instruktioner

Trin 1

At gå i gymnastiksalen vil give musklerne mulighed for at vokse, hvis mængden af forbrugte kalorier øges, da musklerne har brug for "byggemateriale", og hele kroppen har brug for energi til en intens træning. Inkluder nok protein og kulhydrater i din kost, hvis du vil tage på i vægt og opbygge muskler. Det daglige kalorieindtag, beregnet for folk med normal krop, skal øges med 3 gange, hvis du udsættes for fysisk aktivitet.

Trin 2

En afbalanceret diæt er lige så vigtig som en højt kalorieindhold. Forøg andelen af protein i din diæt til 30%, glem ikke at medtage fedtsyrer og enkle kulhydrater i din kost.

Trin 3

Spis komplekse kulhydrater inden træning, energi frigives ikke med det samme. At spise en time før klassen giver dig muligheden for at gå på en træning med en "let" mave, hvilket vil skabe gunstige betingelser for vægtøgning og hjælpe kroppen med at levere energi til muskelcellerne.

Trin 4

Tænk på, hvordan forskellige næringsstoffer fordøjes forskelligt. Spis separat proteiner og kulhydrater med fedt, proteiner har brug for et surt mave miljø, og kulhydrater og fedt reducerer dets surhed. Spis efter en tidsplan, så begynder gastrisk juice at blive produceret på forhånd, dette øger absorptionen af proteiner og bidrager til vægtøgning.

Trin 5

Da musklerne er 75% vand, og under træning forsvinder det med sved, skal du kompensere for disse tab. Du skal ikke drikke sødt kulsyreholdigt vand, det er dårligt for maven. Mineraler er sværere for kroppen at assimilere, så rent almindeligt vand er bedst egnet, du skal drikke det så meget som din krop kræver. Det er godt at drikke en pakke mælk efter træning, den indeholder ca. 30 g protein, som absorberes ad gangen.

Trin 6

For at få og vedligeholde vægt og muskelmasse er du nødt til at tage vitaminer, makro- og verdenselementer. For at opbygge muskler har du brug for calcium, led har brug for vitamin A, C og E, knogler har brug for vitamin D3. Tag et vitaminkompleks, der indeholder alle de stoffer, din krop har brug for, og stop med at tage kemikalier for at forblive sunde.

Anbefalede: