5 Grunde Til At Gøre Yoga Under Graviditeten

5 Grunde Til At Gøre Yoga Under Graviditeten
5 Grunde Til At Gøre Yoga Under Graviditeten

Video: 5 Grunde Til At Gøre Yoga Under Graviditeten

Video: 5 Grunde Til At Gøre Yoga Under Graviditeten
Video: Selvmassage af ansigt og nakke. Ansigtsmassage derhjemme. Ansigtsmassage til rynker Detaljeret video 2024, April
Anonim

Graviditet er en glad og samtidig meget alarmerende tilstand for enhver kvinde. Et nyt liv udvikler sig indeni, og det afhænger direkte af moderens tilstand. Mange gravide kvinder spekulerer på, om yoga er acceptabel under graviditeten?

Graviditet og yoga
Graviditet og yoga

5 grunde til at gøre yoga under graviditet:

Årsag 1: Stabilisering af følelser.

Yoga er meget vigtigt i graviditetens første trimester. Det er i denne periode, at kvindens følelsesmæssige stress opstår. Klasser vil slappe af i nervesystemet, stille og rolig musik vil bringe roen til kvindens tilstand. I afslapningsperioden vil den forventede mor tage afstand fra foruroligende problemer.

Årsag 2: Styrke kroppen.

Et specielt udvalgt kursus af yoga til gravide kvinder reducerer belastningen på rygsøjlen. Nogle af øvelserne forbereder musklerne til arbejdskraft. Lændesektionen vil blive afslappet under klasser, og dette er vigtigt for kroppens rygsøjle og thorax.

Årsag 2: Enhed med barnet.

Yogaøvelser hjælper dig med at fokusere på at få forbindelse til din baby. Moderens ro vil slappe af og berolige barnet, give ham mulighed for at nyde freden. Korrekt vejrtrækning forsyner barnet med ilt, og moderen kan på dette tidspunkt lede al sin energi til babyens behagelige tilstand.

Årsag 3: Forberedelse til fødsel.

Åndedrætsøvelser, stabilisering af nervesystemet hjælper med at klare stress under fødslen. Ved korrekt vejrtrækning forsynes kroppen med en slags smertestillende midler fra naturen - endorfiner. Når du udøver yoga, er kroppen mættet med ekstra energi.

Årsag 4: Selvtillid.

Gravide kvinder oplever ofte følelser af frygt og angst. Dette er helt normalt. Klasser vil løse mange spørgsmål om selvtillid og selvtillid. Det valgte øvelsesforløb giver dig mulighed for at finde styrke i dig selv og øge din selvværd.

Årsag 5: Fordelene ved motion.

Fordelene ved at bruge yoga under graviditeten har en positiv effekt på hele en kvindes krop og hendes ufødte baby som helhed. Reduktion af strækmærker, en hurtig tilbagevenden til form efter fødslen samt evnen til at kontrollere sig selv er vigtige faktorer i fordelene ved at træne.

Anbefalede: