Sådan Startes Pumpning Af Muskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Startes Pumpning Af Muskler
Sådan Startes Pumpning Af Muskler

Video: Sådan Startes Pumpning Af Muskler

Video: Sådan Startes Pumpning Af Muskler
Video: Hvor hurtigt kan du få større muskler? | #COACH 2024, Kan
Anonim

Hver person mindst en gang i sit liv var utilfreds med udseendet af sin egen krop. Det er på sådanne øjeblikke, at tanker kommer til at ændre alt fra i morgen. Men i morgen kommer, og alt forbliver på plads. Tynde mennesker lover så ofte at begynde at svinge, men selv med et stærkt ønske går de tabt i tvivl om, hvor de skal starte.

Alvorlig motivation hjælper med at begynde at pumpe muskler
Alvorlig motivation hjælper med at begynde at pumpe muskler

Instruktioner

Trin 1

Før du går i gang med tunge jernløft, skal du forberede din krop med lettere træning. Start med aerob træning og styrketræning for at øge din udholdenhed og tune dine muskler, ledbånd og led til hårde træningsprogrammer. For aerob aktivitet er langrendsløb og trapper fine. Lav en halv times kørsel mindst 3 gange om ugen. Det er bedre at starte styrkebelastninger med push-ups, squats, pull-ups på baren, øvelser til ryggen og abs. Husk at være meget opmærksom på fleksibilitet og strækning. Træn på denne måde i mindst 1, 5-2 måneder.

Trin 2

Det anbefales at skifte til intensive klasser under opsyn af en erfaren træner. Hvis du har mulighed for at træne individuelt hos en sådan specialist, giver han dig alle de nødvendige anbefalinger vedrørende din personlige sag. Men mange mennesker bygger muskler derhjemme. I dette tilfælde skal overgangen til forbedret træning ledsages af overholdelse af teknikken til at udføre alle øvelser. For at gøre dette skal du studere hver af dem meget nøje. Du kan begynde at lave bænkpres, deadlifts, pull-ups og dips. Det er godt, hvis en af dine venner i det mindste for første gang forsikrer dig for ikke at blive klemt mellem bænken og vægtstangen.

Trin 3

Hvor ofte du træner afhænger af hvor hurtigt din krop kommer sig efter træning. I gennemsnit tager denne proces cirka 48 timer. Denne indikator afhænger af god hvile, søvn og afbalanceret ernæring. Hvis du følger disse betingelser, kan du træne hver anden dag.

Trin 4

Mange er interesserede i spørgsmålet om, hvor mange tilgange og gentagelser, der skal udføre denne eller den øvelse. Det afhænger af organismenes individuelle egenskaber. Men du skal vide, at 1 tilgang kan omfatte omkring 8 reps, og at de sidste 2 reps af dem er på randen af styrke.

Trin 5

Ved at følge alle disse anbefalinger vil du bemærke, hvordan din muskelmasse gradvist begynder at opbygge sig og danne en behagelig lindring på kroppen.

Anbefalede: