Sådan Træner Du Et Ben Med En Ankelfraktur

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Et Ben Med En Ankelfraktur
Sådan Træner Du Et Ben Med En Ankelfraktur

Video: Sådan Træner Du Et Ben Med En Ankelfraktur

Video: Sådan Træner Du Et Ben Med En Ankelfraktur
Video: Recover Faster! Must-Do Exercises with Injured Foot or Ankle 2024, Kan
Anonim

Korrekt og rettidig behandling af en brud på ethvert lem kan give en fuldstændig genopretning af dens funktioner uden komplikationer eller konsekvenser. Denne erklæring gælder også for anklen, hvis brud, ifølge mange, får en person til at halte for livet. Hvis du følger visse anbefalinger, kan du gendanne underbenets funktioner fuldstændigt og uden "tab" på kortest mulig tid.

Sådan træner du et ben med en ankelfraktur
Sådan træner du et ben med en ankelfraktur

Instruktioner

Trin 1

Lav en daglig mild massage. Selvom benet ikke er i brug, er den bedste måde at holde benet mobilt og funktionelt på konstant at minde det om dets eksistens. Med blide bevægelser kører du i området med brud og hele benets inaktive zone, jo oftere du minder cellerne om ikke at "sove", jo lettere bliver det at vække dem senere.

Trin 2

Tag dit daglige indtag af vitaminer. Det er ingen hemmelighed, at vitaminer hjælper kroppen til at arbejde ordentligt og i fuld styrke. I øjeblikke med svaghed i kroppen (for eksempel med et brækket ben) er hjælp i form af kosttilskud særlig nyttig.

Trin 3

Bandér dit ben med en elastisk bandage og tag dig tid til at gå dagligt. Brug krykker til at bevæge dig rundt i huset og øg belastningen på dit ben gradvist. Gør det meget omhyggeligt! Du kan muligvis ikke mærke nogen smerte, indtil bruddet genfraktureres, eller du kan simpelthen fortrænge knoglen og forårsage ukorrekt vedhæftning. Når du er fuldt ud i stand til at rejse dig, kan du skifte til at gå med en stok.

Trin 4

Glem ikke at kontakte din læge og tage gentagne røntgenbilleder for at spore dynamikken i knoglefusion. Når du går med en stok og endda for første gang uden den, anbefales det at købe en speciel plast-, silikone- eller stoffastgørelsesko, der ikke tillader foden at bevæge sig på nogen måde. Dette vil fremskynde og beskytte helingsprocessen.

Anbefalede: