Hvordan Var Kampen Rusland-Tjekkiet Ved EM

En stor sejr over de tjekkiske fodboldspillere i begyndelsen af turneringen tillod holdets fans at stole på det russiske landsholds succesfulde præstation i Euro 2012. Desværre var disse håb ikke bestemt til at gå i opfyldelse.

Hvordan var kampen Rusland-Tjekkiet ved EM 2012

I starten af kampen så de tjekkiske landsholdsspillere mere aktive ud end vores spillere, havde mere boldbesiddelse og pressede, da den gik tabt. Men snart koncentrerede russerne sig, gennemførte et godt angreb, der endte i et hjørnespark. Fra det øjeblik overgik initiativet til anklagerne fra Dick Advocaat.

Vendepunktet for hele kampen var episoden i det 16. minut. Dzagoev aflyttede bolden i midten af banen, gik elegant forbi de tjekkiske spillere og lavede en aflevering til højre flanke til angriberen Kerzhakov. Alexander ramte straks modstanderens mål. Sportsprojektilet ramte tværstangen og sprang mod Alan, der flyttede til strafområdet i tide. Cech blev tvunget til at tage bolden ud af sit eget mål, stillingen var 1: 0.

Efter denne episode fik vores spillere muligheden for at spille mere på kontraangreb for at bryde ind i frie zoner på modstanderens halvdel af banen. Roman Shirokov benyttede sig godt af dette efter Arshavins overførsel, idet han satte den endelige score i første halvleg på det 25. minut af mødet - 2: 0.

Begyndelsen af anden halvdel minder om kampens første minutter - tjekkerne var mere aktive, men nu krævede dette allerede i løbet af mødet. Fodboldspillere fra det russiske landshold pressede mod deres mål, som dygtigt blev brugt af modstanderen. Langdistanceoverførsel af bolden efterlod Malafeev næsten alene med Vaclav Pilarzh, som ikke gik glip af chancen for at score et mål. Resultatet blev 2: 1, russernes komfortable fordel forsvandt, og det tjekkiske landshold blev inspireret.

Tættere på kampens sidste kvartal begyndte spillerne fra begge hold at blive trætte. Det tjekkiske landshold, der ikke havde opnået mere, bremsede. Derudover gættede Dick Advocaat ret med en udskiftning og frigav Pavlyuchenko i stedet for Kerzhakov. Snart blev Roman forfatter til en assist for Dzagoev, der scorede en dobbelt.

Tre minutter senere var Pavlyuchenko i stand til at skelne sig ud takket være individuelle handlinger og scorede et smukt mål. I det 85. minut blev der foretaget en anden ændring, som gjorde det muligt for Kokorin at komme ind på banen. Resultatet 4: 1 afspejlede fuldt ud magtbalancen på fodboldbanen.