Hvordan Var Kampen Mellem Rusland Og Polen I EM

Resultatet af fodboldkampen Rusland-Polen gav rivalerne en god chance for at nå kvartfinalen i Euro 2012. Men de næste spil opfyldte ikke fansens forventninger, og holdene, der blev betragtet som favoritter i deres gruppe, faldt ud af turneringen.

Hvordan var kampen mellem Rusland og Polen i EM 2012

Den anden kamp ved Euro 2012 blev spillet af det russiske landshold mod en af turneringsværterne - det polske hold. Gruppespillermødet fandt sted i Warszawa på National Stadium.

Kampens start viste sig at være vanskelig for det russiske hold. Begge holds atleter var nervøse og lavede tvangsfejl. Værterne angreb oftere, selvom spillerne fra det russiske landshold ejede bolden mere.

I slutningen af første halvdel af mødet åbnede Alan Dzagoev scoringen. I det 36. minut efter overførslen af Andrey Arshavin scorede han sit tredje mål i turneringen mod sine modstandere. Efter at målet var scoret begyndte russerne at spille mindre aktivt og gav de polske fodboldspillere initiativet.

Ejerne af stadionet fik en grund til glæde i det 58. minut af mødet. En elegant bold ind i top ni af Malafeevs mål blev scoret af kaptajnen på det polske landshold, Jacob Blashchikovsky. Fra det øjeblik gik spillet”på et kollisionskurs”.

Spillerens følelser gik ofte ud over, hvad der var tilladt. I kampens 60. minut modtog hjemmeholdets angriber Robert Lewandowski en advarsel. Han fik et gult kort for et groft slag i benene på Igor Denisov, som igen ikke forblev i gæld og fik et gult kort for at tale med dommeren.

I slutningen af mødet anvendte det russiske landshold pres på modstanderens territorium, men taktikken bragte ikke det ønskede resultat. Russernes træner Dick Advocaat erstattede Alexander Kerzhakov, i stedet for hvem Roman Pavlyuchenko dukkede op på banen.

Mødedommeren tilføjede yderligere tre minutter til den normale kamptid. Russerne kunne snuppe sejren i et vanskeligt spil. Gennem Arshavins indsats blev der skabt en scoringschance, men den pålidelige spil fra den polske målmand Przemyslav Tyton forhindrede spillerne i at bruge den. I slutningen af konfrontationen havde værterne ret til et frispark, men han ændrede heller ikke scoren på resultattavlen. Resultat 1: 1 - det var med ham, at holdene forlod banen.