Sådan Træner Du For At Spille Hockey

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du For At Spille Hockey
Sådan Træner Du For At Spille Hockey

Video: Sådan Træner Du For At Spille Hockey

Video: Sådan Træner Du For At Spille Hockey
Video: Sådan bliver du en god ishockeyspiller 2024, April
Anonim

Hockey er en af de mest spektakulære og populære spilidræt, som er efterspurgt i mange lande i verden. Mange unge vil gerne lære at spille det. Kun uddannede trænere, der har en effektiv metode til undervisning i denne sport, kan hjælpe med dette.

Sådan træner du for at spille hockey
Sådan træner du for at spille hockey

Instruktioner

Trin 1

Udvikle spillernes generelle fysiske potentiale. Der er praktisk talt ingen sådan form for sport, hvor det ikke ville være nødvendigt at have god udholdenhed og en tilstrækkelig tilførsel af styrketilstand. For hockey er dette relevant af mange grunde. For det første bruger spillerne meget tid på isen, så de har brug for stærke ben. For det andet kæmper de også ofte for pucken og har brug for en stærk torso.

Trin 2

Planlæg en træningscyklus, der ikke kun inkluderer speciel istræning, men gym, jogging og svømning. Det vil være ret nok at udvikle spillernes generelle fysik 2-3 gange om ugen.

Trin 3

Træn dine afdelinger til at skøjte i enhver position. Dette er det vigtigste punkt, der skal følges med det samme med det samme. Spillere kan løbe 7-9 km på is pr. Kamp. De skal være flydende i skøjteløb, både frem og tilbage. Plus, det vil være en god udholdenhed og benmuskel træning. Få dine spillere til at køre i mindst 20 minutter på isen før hovedaktiviteten.

Trin 4

Arbejd med hastighedspræstationen for hockeyspillerne. Ud over at udvikle åndedrætssystemet er det også vigtigt at mestre hurtig skøjteløb, da al hockey er bygget på konstant acceleration bag en modstanders spiller eller puck. Efter en generel opvarmning skal du bede hockeyspillerne om at gøre 15-20 accelerationer til den ene side af skøjtebanen.

Trin 5

Lær atleter at holde sig og drible. Dernæst kommer turen til direkte arbejde med skaller. Vis, hvordan du holder klubben: den ene hånd er øverst, den anden midt på tønden. Fortæl os derefter om de slags slag: klik og kast. Lad hver spiller ramme målet med deres pind mange gange. Sørg for, at målmanden enten afbøjer den flyvende pucke eller fælder den. Han har brug for at lære at gøre begge dele perfekt. Brug mindst 30 minutter med denne del af din træning.

Trin 6

Øv pucken og rumkomponenten på isen. Dette trin er også meget vigtigt, da alle hockeykampe består af det. Forklar kampens regler og vis, hvordan man gennemfører det korrekt. Vis, hvad sletningen kan tildeles til. For eksempel at spille med en høj klub. Sørg for, at alle lærte spilkomponenter er tildelt spillere i kampe.

Anbefalede: