Sådan Vælges Skridsikre Puder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Skridsikre Puder
Sådan Vælges Skridsikre Puder

Video: Sådan Vælges Skridsikre Puder

Video: Sådan Vælges Skridsikre Puder
Video: Sådan anvendes tesa® Powerbond Ultra Strong Monteringspuder 2024, Kan
Anonim

Med starten på vinteren, koldt vejr og is er det meget vigtigt at beskytte dig mod fald og følgelig skader. Dette er mest vigtigt for atleter, der klatrer og klatrer om vinteren, såvel som for lystfiskere og jægere. Derudover har atletiske løbere ofte brug for skridsikre puder.

Sådan vælges skridsikre puder
Sådan vælges skridsikre puder

Instruktioner

Trin 1

Tag de sko, som du vil købe skridsikre puder til. Se på en specialiseret sportsbutik i din by eller en onlinebutik for de varer, du har brug for.

Trin 2

Undersøg omhyggeligt puderne og det materiale, de er fremstillet af. Det er vigtigt, at formen matcher din støvles form. På samme tid er det bedst for en sportsversion at vælge pads af denne type, hvor der findes knopper. De er normalt lavet af højstyrkestål eller polyurethan og bidrager til bagagerumets gode greb.

Trin 3

Vælg en farve, der passer til dine sko. Hvis du køber isbrydende puder med specielle kæder, skal du foretrække metalets naturlige farve, som ikke slides, når du går på is og sne.

Trin 4

Tag puderne i dine hænder og føl deres vægt. Til klatring og andre sportsgrene er det bedst at bruge skridsikre puder, som er de letteste. De bør ikke afveje skoene.

Trin 5

Kontroller størrelsen på dine støvler, og spørg sælgeren for tilgængeligheden af en vare i din størrelse. Prøv foringen til dine sko, de skal have nøjagtig samme størrelse, bør ikke hænge eller tværtimod komprimere skoene kraftigt.

Trin 6

Sørg for at prøve skoene sammen med plasteret og tage et par skridt rundt i butikken. Du skal ikke mærke enhederne, benet skal let stå på tåen og bøje sig tilbage.

Trin 7

Kontakt producenten. Praksis viser, at overlejringer af udenlandske virksomheder er de mest praktiske og praktiske.

Anbefalede: