Sådan Vælger Du En Kø

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Kø
Sådan Vælger Du En Kø

Video: Sådan Vælger Du En Kø

Video: Sådan Vælger Du En Kø
Video: Sådan vælger du de bedste aktier 2024, Kan
Anonim

I billard er ikke kun dygtighed vigtig. En kompetent spiller skal også have evnen til korrekt at vælge lager. Og det vigtigste værktøj, når man spiller billard, er selvfølgelig et signal. Det er dog ikke så svært at vælge en kø, da man er fortrolig med nogle af tricksne i denne sag.

Sådan vælger du en kø
Sådan vælger du en kø

Instruktioner

Trin 1

Det første kendetegn ved en kø er dens længde. Dens standardværdi er 155-165 cm. Den kan dog variere i et bredere interval, fordi højderne og længderne på hænder og spillere er forskellige. Den klassiske og afprøvede metode til valg af kø i længderetningen er som følger: placer køen på kofangeren foran dig. Dens klistermærke skal være lige over din hage.

Trin 2

Værktøjsvægt. Køen er generelt 2, 5 - 3 gange tungere end bolden. Det vil sige, det skal veje et sted mellem 500-700 gram.

Trin 3

Cue balance er en meget vigtig egenskab. For en standard kø, monteret på en finger eller en kant af hånden, er afstanden fra kofangeren til balancens centrum 35-45 cm. Selvom det afhænger af spillerens dygtighed, mangfoldigheden af spillet og andre faktorer, balancen i køen kan forskydes.

Trin 4

Geometrien til det beskrevne værktøj. Diameterne i en eller anden del af køen kan vælges ud fra producentens præferencer. Men den generelt accepterede kø-diameter ved basen er 27-30 mm. Hvad der vil være diameteren på mærkaten, bestemmer spilleren selv. Begyndere klarer sig med en klistermærke på 12-12,5 mm, og professionelle vælger ofte en større diameter.

Trin 5

Køen skal være helt flad. Dette bekræftes på flere måder. Tag stikket i dine hænder, som om du sigter med en pistol, og drej derefter værktøjet omkring længdeaksen. Det kan også rulles på bordoverfladen. Sammensatte signaler skal rulles ikke kun samlet, men også hver af deres dele separat. Vær også opmærksom på forbindelsernes kvalitet. Samlingerne i drejningerne skal ikke have nogen limrester, ingen revner eller huller.

Anbefalede: