Sådan Opbevares Din Cykel Om Vinteren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbevares Din Cykel Om Vinteren
Sådan Opbevares Din Cykel Om Vinteren

Video: Sådan Opbevares Din Cykel Om Vinteren

Video: Sådan Opbevares Din Cykel Om Vinteren
Video: Cykelgarage - Perfekt beskyttelse til din cykel når den opbevares 2024, Kan
Anonim

Om vinteren bruges cyklen ikke, så hvor kan du opbevare den? Hvordan opbevarer du din cykel, så den ikke beskadiges af lange perioder med inaktivitet? Disse spørgsmål bekymrer mange cyklister i slutningen af efteråret. Det sker, at cyklen opbevares på balkonen om vinteren, og om foråret undrer ejeren sig over, hvor rusten på kæden kommer fra, hvorfor dækkene revner og lader luft passere igennem.

Sådan opbevares din cykel om vinteren
Sådan opbevares din cykel om vinteren

Instruktioner

Trin 1

Gør din cykel klar. Vask det og tør det. Se nøje efter eventuelle sammenbrud? Om vinteren har du tid nok til at tage dig tid til at håndtere alt, hvad du ikke havde tid til om sommeren. Smør kæden igen, inden du forlader cyklen ubevægelig om vinteren, ellers kan den ruste ved foråret.

Trin 2

Hvis du skal holde cyklen i lejligheden, kan dette være begrænset, men hvis du tager det med til et koldt sted, skal du bruge et konserverende smøremiddel til alle forkromede dele og desuden tørre de mekaniske samlinger med en olieklude, ellers cykelens metalelementer kan være ætsende fra høj luftfugtighed. Fjern eventuelt batterierne. Dæk skal smøres med glycerin indefra og udefra.

Trin 3

Det er bedst at opbevare din cykel i lejligheden om vinteren, men du kan også opbevare den i garagen eller på den indglassede altan. Det er vigtigt, at luftfugtigheden holdes på samme niveau og holdes lav. Når du organiserer et cykelopbevaringssted, skal du huske på, at solen kan ødelægge alle gummidele: dæk, kabler, ophængselementer og andre.

Trin 4

Hvis du skal gemme din cykel i lang tid, og vinteren allerede er lang tid, er det bedst at hænge den op. Så hjulene oplever ikke længere statisk belastning, og gummiet bliver ikke krøllet. Det betyder ikke noget, hvordan du hænger det, hjul op eller ned. Hvis du tager din cykel fra hinanden, før du opbevarer den, skal du stille hjulene i ophæng.

Trin 5

Hvis der ikke er nogen måde at hænge cyklen på, og du ikke adskiller den om vinteren, så glem ikke at pumpe gummien op hver måned, så hjulene forbliver elastiske. Dækkene må ikke lade sig flade, og cyklen må ikke stå på fælgen.

Anbefalede: