Sådan Opbevares Ski

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbevares Ski
Sådan Opbevares Ski
Video: Sådan Opbevares Ski
Video: Ski lessons, how fool around 2023, Februar
Anonim

De første forårsdråber minder skielskere om at forberede sportsudstyr til sommeropbevaring. Det er slet ikke svært at opbevare ski korrekt i lang tid. Alt forberedende arbejde kan udføres hjemme.

Sådan opbevares ski
Sådan opbevares ski

Er det nødvendigt

  • fin hud
  • lak
  • konserveringsfedt;

Instruktioner

Trin 1

Inden forberedelsesarbejdet påbegyndes, skal du vaske skiene med vaskemiddel og tørre dem væk fra varmeapparater.

Trin 2

Undersøg omhyggeligt skiene fra alle sider, og bemærk ridser, chips og afskallende lak, der er dukket op om vinteren.

Trin 3

Slib alle uregelmæssigheder med fint sandpapir. Overfladen skal være glat og plan.

Trin 4

Påfør 2-3 lag lak på de beskadigede områder. Som regel er dette den indvendige side af ski, ikke i kontakt med overfladen af ​​snedækslet. Vent indtil lakken er helt tør.

Trin 5

Det er bedre at opbevare ski under konserveringsfedt. Det påføres på skiens glideflade. Valget af smøremiddel afhænger af det materiale, skiene er fremstillet af.

Blød trævandski med varm harpiks, så alle uregelmæssigheder dækkes jævnt. Dæk plastski med base paraffin. Hvis det ønskes, kan du øge tykkelsen af ​​paraffinlaget lidt.

Trin 6

Nu skal skiene være ordentligt pakket.

Treskier er bundet på to sider: ved bøjningen af ​​buen og i hælenden. Fastgør skiene med holdere eller bare bind dem tæt med en ledning. Indsæt et afstandsstykke, der er lavet af en træstang, der ikke er tykkere end 10 cm, i tyngdepunktet, hvilket beskytter mod glatning af strømperne, ændringer i stivhed og vridning.

Plastskier mister ikke deres form, de har ikke brug for en afstandsstykke, det er nok at bare binde i begge ender for nem opbevaring.

Trin 7

Pak dine ski i en tøjpose og hold dem ude af solen. Ellers oxiderer det beskyttende fedt og beskadiger skioverfladen. Derfor er det bedre at vælge et bryggers med en konstant temperatur til opbevaring snarere end solrige altaner.

Trin 8

Husk, at den bedste opbevaringsposition for ski er vandret, understøttet af tre punkter. Hvis dette ikke er muligt, skal du hænge skiene lodret. Sørg for, at de ikke berører gulvet. Så ski vil ikke miste deres form og vil glæde dig med en god tur i den nye skisesæson.

Populær af emne.