Hvordan Man Hurtigt Går Op I Manglende Vægt?

Hvordan Man Hurtigt Går Op I Manglende Vægt?
Hvordan Man Hurtigt Går Op I Manglende Vægt?

Video: Hvordan Man Hurtigt Går Op I Manglende Vægt?

Video: Hvordan Man Hurtigt Går Op I Manglende Vægt?
Video: Sådan får du styr på gruppetavlen 2024, April
Anonim

Alle ved, at der er almindeligt accepterede parametre for den ideelle vægt. Hvordan får man manglende vægt?

Hvordan man hurtigt går op i manglende vægt?
Hvordan man hurtigt går op i manglende vægt?

I dag kan den ideelle kropsvægt beregnes på en lommeregner. Der er specielle regnemaskiner til forholdet mellem masseindeks og kropsvægt. Den ideelle vægt anses for at være et indeks fra 18 til 25.

BMI = Vægt (kg) / Højde (m) 2

Du kan se resultatet i nedenstående tabel.

16 eller derunder - en udtalt mangel på masse, 16-17, 9 - undervægt, 18-24, 9 - normal vægt, 25 - 29, 9 - overvægt (præ-fedme), 30 - 34, 9 - fedme af 1. grad, 35 - 39, 9 - grad 2 fedme, 40 og mere - fedme af 3. grad (sygelig).

Hvis dit BMI er under 18, skal du tænke på din vægt. Tyndhed har trods alt en negativ indvirkning på dit helbred. Det er især skadeligt for piger, da det kvindelige køns hovedopgave er at føde sunde afkom. Og hvordan føde et sundt barn, hvis kroppen er opbrugt?

Lad os tale om måder at tage på i vægt. I intet tilfælde bør du spise mel og slik i store mængder. På trods af det anstændige kalorieindhold i disse fødevarer vil denne metode mærkbart lamme dit helbred. Gå på kur. Kosten er ikke til vægttab. Inkluder mad, der er rig på protein og kulhydrater i din diæt. Sørg for at spise korn med mælk til morgenmad. Spis hytteost. Spis supper og kød til frokost. Drik masser af vand.

Sport er en integreret del af vægtøgning. Motion for at opbygge muskler. Tilmeld dig et motionscenter.

Bliv vane med at indtage sportsernæring, nemlig vægtøgere. Denne mad indeholder meget protein, kulhydrater og fruktose og kan hjælpe dig med at fodre dine muskler inden træning og genvinde de kalorier, du forbrændte efter træning. Ved hjælp af en vinder vil du naturligvis hurtigt gå op i vægt.

Anbefalede: