Chokteknik. Hip Arbejde For Slag Og Spark

Indholdsfortegnelse:

Chokteknik. Hip Arbejde For Slag Og Spark
Chokteknik. Hip Arbejde For Slag Og Spark

Video: Chokteknik. Hip Arbejde For Slag Og Spark

Video: Chokteknik. Hip Arbejde For Slag Og Spark
Video: Bulletproof Jobs: Patterns for Large Scale Spark Processing: Spark Summit East talk by Sim Simeonov 2024, Kan
Anonim

Mange af os har været eller beskæftiger sig med kampsport, men ikke mange ved, hvordan man korrekt overfører kropsvægt under stød og overfører maksimal impuls til slagpunktet.

Chokteknik. Hip arbejde for slag og spark
Chokteknik. Hip arbejde for slag og spark

Nødvendig

Alt hvad du behøver er lyst og lidt fritid. Du kan øve dig på slående teknik under alle forhold

Instruktioner

Trin 1

Til at begynde med skal du stå i et stativ. Maksimal komfort og sikkerhed er de grundlæggende regler for en kompetent kampstilling.

Trin 2

Fødderne skal være let fjedrende, lidt bredere end skulderbredde fra hinanden. For at opnå maksimal slagkraft skal du holde hælen på din rygfod fra jorden. Tyngdepunktet skal være omtrent under dig.

Trin 3

Hagen skal presses tættere på brystet. Så det bliver sværere at komme ind i det fra siden og nedenfra, hvilket er det farligste. Det bør ikke tages væk fra kroppen og udsætter dig selv for unødvendig risiko.

Trin 4

Dernæst skal du forberede dig på selve strejken. For at slaget skal være så hurtigt og uventet som muligt, skal du aldrig svinge foran det! Mens du er i en holdning, skal du være afslappet, men fokuseret på målet.

Trin 5

Under direkte strejker skal albuen på din hånd skabe en vinkelret fremspring til jorden, og tag den under ingen omstændigheder til siden! I trange rum kan du skade dig selv.

Trin 6

Under påvirkningen skal du arbejde ikke kun med dine hænder, men også med din krop. For at være mere præcis, hofteleddet. Skulderbæltet bør kun hjælpe dig med at nå dit slag til mål placeret i betydelige afstande.

Trin 7

Øv denne øvelse. Start send til spark fra hælen på din bagfod, fortsæt derefter med dine hofter, og kommunikér kun i sidste ende energien med dine hænder. Bevæg dig langs fodkæden, underbenet, låret, sparket.

Trin 8

Forresten, for den største piske- og stansehastighed, skal din hånd kun spændes ved kontakt med målet. I den fase, hvor hånden bevæger sig fra kroppen, skal den være afslappet som et reb. Det kan sammenlignes med surring.

Trin 9

Når du arbejder med dine fødder, skal du starte sparket med en pisk på benet og prøve at slå dig selv med foden på bagenden. Dernæst kommer knæets forlængelse til den nødvendige højde for strejken og selve strejken ved hjælp af en skarp forlængelse af benet.

Trin 10

For den største slagkraft, når du sparker, skal hofterne drejes i slagets sidste fase. Uden at arbejde med hofterne vil slaget være mange gange svagere.

Trin 11

Derudover vil jeg gerne sige, at efter at have anvendt hvert slag, skal du enten fortsætte angrebet, supplere det med forskellige kombinationer eller straks vende tilbage til den defensive holdning, ellers kan modstanderen bruge de åbne områder af din krop eller hoved.

Anbefalede: