Sådan Får Du Dine Muskler Til At Arbejde

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Dine Muskler Til At Arbejde
Sådan Får Du Dine Muskler Til At Arbejde

Video: Sådan Får Du Dine Muskler Til At Arbejde

Video: Sådan Får Du Dine Muskler Til At Arbejde
Video: #19 Daniel Risgaard: Store muskler uden krudt - naturlig bodybuilding 2024, Kan
Anonim

Flere og flere mennesker begynder at tænke på deres helbred og udseende og tilmelder sig derfor forskellige fitnesscentre, men efter de første 1-2 ugers træning aftager lidenskaben om at blive stor og smuk, og en tilbagevenden til det gamle liv finder sted. Alligevel vil en velskrevet strategi hjælpe dig med at undgå fremtidige træningsfejl.

Sådan får du dine muskler til at arbejde
Sådan får du dine muskler til at arbejde

Nødvendig

  • - sportstøj
  • - sneakers
  • - ekspander
  • - partner (eller mentor)
  • - et motionscenter eller et fitnesscenter eller et udstyret hjemværelse
  • - notesbog
  • - pen

Instruktioner

Trin 1

Mål

Først og fremmest. beslutte hvad dit mål er, det kan være både muskelopbygning og bare generel muskelstyrkning. Opsæt en månedlig tidsplan, og i slutningen af måneden, kom med en belønning for at gøre din øvelse ærligt (en tur til spaen eller frokosten på en restaurant). Lav derefter en opfølgningsplan for at nå dit oprindelige mål.

Trin 2

Visualisering

Efter at have sat et mål, find en person, hvis krop du gerne vil have, find hans fotografier og hæng et fremtrædende sted (for eksempel i toilettet), se videoer med dit ideal, læs hans biografi, hvis dette er en bekendt, så spørg om råd. Vær opmærksom på hans mad, vaner, hobbyer - alt dette påvirker udseendet

Trin 3

Fortæl alle

Annoncer til dine venner, at du starter en træning. Find nogen, som du vil tale om dine resultater til. Bedst af alt, hold dig sammen med en ven, der også træner, udveksle information, lav fælles øvelser. Du kan også tage billeder og videoer af dine resultater og sende dem på Internettet.

Trin 4

Træning

Start altid med at strække. Bliv ikke distraheret af samtaler under din træning, kom altid med en træningsplan for dagen og følg den. For ekstra motivation, lyt til musik i løbet af klassen. Drik et minimum af vand og helst ved afslutningen af alle øvelser.

Trin 5

Regnskab

Skriv altid det aktuelle antal øvelser udført i en notesbog, og sammenlign dem derefter med de foregående dage. Planlæg dine fremskridt.

Trin 6

Slutningen af træningen

Sørg for at tage et varmt brusebad, da det nedbryder mælkesyren, der opbygges under træning. Som et supplement kan du drikke en protein shake (banan, æble, valnødder, mælk, honning)

Trin 7

Motivering

Se inspirerende film med jævne mellemrum for at holde dig motiveret. Få en ekspander og træn dig selv til at udføre et bestemt antal sammentrækninger om dagen, dette vil lære dig at observere regelmæssigheden af dine vigtigste træningsprogrammer.

Anbefalede: