Yoga Og Arbejde

Yoga Og Arbejde
Yoga Og Arbejde

Video: Yoga Og Arbejde

Video: Yoga Og Arbejde
Video: Crunch - The Perfect Yoga Workout: The Joy of Yoga (with Sara Ivanhoe) 2024, Kan
Anonim

Yoga siger, at det er meget vigtigt at finde en mellemvej i alle aspekter af vores liv. Dette gælder også for arbejde. Som regel er vores aktivitet ikke forbundet med yoga.

Joga i rabota
Joga i rabota

Til udøvelse af yoga bruger de fleste af os tid fri fra arbejdstid. Fra yogaens synspunkt bør du ikke give al din tid til at arbejde, så intet andet er tilbage. Du bør heller ikke skynde dig til den anden ekstreme, dvs. læne sig tilbage.

Styret af det andet princip finder vi den optimale arbejdsrytme for os selv. Det andet princip i yoga siger, at alt har brug for en rimelig tilgang.

For eksempel efter otte timers arbejde kan vi gå på yoga. Afslappende efter en hård dag er meget gavnligt. Med normal arbejdsbyrde har vi stadig styrken til at øve selvkendskab.

Hvis du vil fordybe dig dybere i praksis, kan du gøre dette i weekenden eller bruge mere tid til selvopdagelse, mens du er på ferie.

Der er eksempler på mennesker, der, efter at have besluttet at tage fat på yoga, helt forlader arbejdet. Tiden går, personen har ikke travlt med at finde et job. Han kan ikke lide at stamme sig selv. Og således dækker en person sin dovenskab med "åndelige søgninger".

Samtidig strækker dovenskab sig til yoga-øvelser. En person udvikler sig ikke på nogen måde, tiden begynder at arbejde imod ham. Det er ikke let at komme ud af denne blindgyde.

Alt har brug for en rimelig tilgang! Vi arbejder, udvikler os i forskellige livssfærer, men på en sådan måde, at vi har tid nok til os selv.

Og ved at udføre selvkendskab gennem yogapraksis, bliver vi mere succesrige i alle vores anliggender.

Anbefalede: