Sådan Træner Du Med Presserullen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Med Presserullen
Sådan Træner Du Med Presserullen

Video: Sådan Træner Du Med Presserullen

Video: Sådan Træner Du Med Presserullen
Video: Stepbænk - sådan træner du effektivt med en stepbænk 2024, Kan
Anonim

En rulle til pressen er et sportsudstyr, hvormed det er muligt at gennemføre effektiv styrketræning for musklerne i underlivet, ryg, bryst, arme og ben, selv hjemme. En gymnastikvideo er især nyttig for unge mødre, der ikke har mulighed for at gå i gymnastiksalen i lang tid for at bringe deres figur tilbage i sin tidligere form.

Sådan træner du med presserullen
Sådan træner du med presserullen

Er det nødvendigt

  • - presserulle;
  • - måtte.

Instruktioner

Trin 1

For at træne med en rulle til pressen skal du tage behageligt tøj på, læg håret tilbage. Anbring en gummimåtte på gulvet. Varm dine muskler op med et par aerobe øvelser, inden du ruller.

Trin 2

Hold øje med din vejrtrækning, mens du træner med bukkerullen. Indånd, når du bøjer kroppen, når du vender tilbage til startpositionen, udånder. Gentag hver øvelse 10 til 15 gange. For at øge belastningen skal du gradvist øge antallet af tilgange til hver øvelse.

Trin 3

Knæl på måtten, tag et gymnastikapparat, læg det på gulvet foran dig. Flyt rullen fremad, og prøv at holde armene lige. På samme tid skal du bøje din torso og røre dine hofter med brystet. Ret din ryg ved at rulle rullen til dine knæ.

Trin 4

Kom i en knælende position. Bevæg rullen langsomt fremad med lige arme. Vip din torso, indtil dit bryst rører gulvet. Hold i grænseposition i et par sekunder, og vend langsomt tilbage til startpositionen i omvendt bevægelse.

Trin 5

Læg på din mave, stræk armene op, hold bukrullen med dine hænder. Tryk på projektilet, flyt det mod dig, buet gradvist ryggen og løft ikke dine hofter fra gulvet. Pause og stræk armene gradvist fremad.

Trin 6

Sid på gulvet, stræk benene fremad, læg en gymnastikrulle til højre. Flyt projektilet til siden, læn dig på det med lige arme. Placer brystet på gulvet, pause, og sæt dig langsomt ned. Gentag øvelsen til venstre.

Trin 7

Sid på gulvet med knæene bøjet. Læn dig på rullehåndtagene med dine fødder, hold projektilet med dine hænder. Ret langsomt dine ben ud, mens du vipper din torso fremad. Rør ved dine knæ med brystet, hold det i nogle få sekunder. Bøj dine knæ, vend tilbage til startpositionen.

Trin 8

Stå med fødderne skulderbredde fra hinanden. Læn dig fremad og sænk rullen foran dig på gulvet. Tryk dine lige arme ind i rullen og begynd langsomt at bevæge dig fremad, sænk din torso ned, indtil dit bryst rører gulvet. Hold din torso i den ekstreme position, og vend tilbage til startpositionen i omvendt bevægelse.

Anbefalede: