Hvorfor Er En Motionscykel Nyttig?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Er En Motionscykel Nyttig?
Hvorfor Er En Motionscykel Nyttig?

Video: Hvorfor Er En Motionscykel Nyttig?

Video: Få effektiv træning på en hometrainer 2022, November
Anonim

For at opretholde optimal ydeevne har en moderne person brug for regelmæssig fysisk aktivitet. Mangel på muskelaktivitet kan f.eks. Kompenseres ved at træne på en stationær cykel. Som enhver træningsenhed kan en sådan simulator være nyttig, hvis den bruges korrekt.

Hvorfor er en motionscykel nyttig?
Hvorfor er en motionscykel nyttig?

Dit cykelløb tager cirka 30 minutter. Du kører 15 kilometer gennem uforglemmelige naturskønne steder (skovstier, bakker, dale …) og slutter højt i bjergene ved solnedgang. Og alt dette findes i X-Fit Altufevo klubben som en del af det nye X-Race My Ride-program.

Billede
Billede

X-Race My Ride er et unikt cykelprogram, der simulerer cykling. Træningen er baseret på principperne i det gennemprøvede X-Fit Smart Fitness træningsmetodesystem og kombinerer smart træning med fordybende teknologi for at skabe en behagelig rejse med sundhedsmæssige fordele.

Billede
Billede

De nye Life Fitness IC6-cykler er udstyret med strømsensorer og giver feedback i realtid på individuelle træningsniveauer. Dette giver dig mulighed for at træne forskellige muskelgrupper uden at overbelaste hjertet: træningens sikkerhed og effektivitet er garanteret.

Billede
Billede

”Cykler er udstyret med et system til beregning og dosering af belastningen, som gør det muligt at give det krævede niveau for alle involverede og fuldt ud efterligne professionel cykling,” siger Anton Shapochka, en ekspert fra det føderale netværk af X-Fit fitnessklubber. - Udover fitnesskomponenten kombinerer træningen en række unikke muligheder: For det første interaktiv - fuld nedsænkning i løbet takket være den fantastiske video, der udsendes på skærmen eller væggen; for det andet at "køre" musik. Som et resultat får du et boost af energi og minus 300-800 kcal efter en træning."

Billede
Billede

”Cykling forbliver på sit højdepunkt i år. Vi tager altid højde for aktuelle tendenser og fokuserer samtidig på en individuel tilgang, vi prøver at vælge det optimale træningskompleks for hver klient og rette de passende formater i træningsplanen, - siger Irina Troska, fitnessdirektør for X- Fit kæde. - Cykelprogrammet afholdes i to formater: X-Race Air - en let version til begyndere og dem, der er vendt tilbage til træning efter en lang pause, og X-Race Pro - til avancerede brugere. Hvad X-Race My Ride-programmet angår, er det helt specielt: udstyret er så teknologisk avanceret og nysgerrig, at hver træning bliver til et uforglemmeligt eventyr - lyst, positivt og selvfølgelig effektivt med hensyn til fitnessresultater."

Billede
Billede

X-Race My Ride er et fleksibelt format, der giver folk med forskellige færdighedsniveauer mulighed for at træne. I X-Fit er de bedste nyheder inden for fitnessindustrien, det nyeste udstyr og de nyeste teknologier tilgængelige - hver af vores kunder kan drage fordel af alt dette.

Som en grundlæggende træning hjælper X-Race My Ride dig med at forberede dig på cykel i det virkelige liv. Efter kurset kan du sikkert deltage i ture med Anton Shapochka. Den næste cykeltur finder sted i april i Holland, den næste er planlagt til sommer.

X-Fit

X-Race Air er en 45-minutters målt aerob cardio-træning for folk på alle niveauer. Lektionen er rettet mod at udvikle generel udholdenhed, forbedre kardiovaskulære og åndedrætssystemers tilstand, bidrage til vægttab, øge muskeltonus og danne slanke kropslinjer.

X-Race Pro er en intensiv interval cardio træning med bjerg- og landevejscyklingsteknikker. Det anbefales at bruge en pulsmåler. X-Race Pro er designet i 55 minutter og er mere velegnet til folk med et gennemsnit til højt træningsniveau. Før du begynder at træne, skal du gennemgå en cardio-test for at bestemme en sikker belastning.

Motionscykel: sundhedsmæssige fordele

Den stationære cykel bliver et stadig mere almindeligt træningsredskab, der overgår andre tekniske enheder, der bruges til sport i popularitet. Det giver dig mulighed for at holde dig i form uden at forlade hjemmet, og gør det muligt at øge belastningen uden problemer. Motionscyklen kan kun være nyttig, hvis visse medicinske krav er opfyldt. Når du starter klasser, anbefales det først at konsultere en læge for at identificere mulige kontraindikationer. For nogle kroniske sygdomme er det bedre at nægte at bruge simulatoren. Du skal heller ikke glemme selvkontrol under træning. Den nemmeste måde at overvåge træning på er at måle din puls. Hvis du bemærker, at kroppen kommer sig meget længe efter træning, så prøv at tage en pause i to til tre dage.

Du bør ikke udmattes med træning - for lang og for høj belastning kan føre til overtræning, forårsage sløvhed og apati.

Hvorfor er træning på en stationær cykel nyttig?

Bedst af alt fungerer en sådan simulator for at øge kroppens samlede udholdenhed. Selv en kort pedalrotation forbedrer åndedræts- og kardiovaskulære systemers aktivitet. Med en sådan belastning forsynes kroppens celler intensivt med ilt, hvilket har den bedste effekt på metaboliske processer. Et trænet hjerte er nøglen til, at alle andre kropssystemer fungerer korrekt. Regelmæssig træning på en stationær cykel reducerer risikoen for hjerte- og vaskulære problemer og stabiliserer blodtrykket. Simulatoren gør det muligt at styrke musklerne i lår, underben, bagdel og ryg. Ved regelmæssige øvelser korrigeres kropsholdning, risikoen for osteochondrose og radiculitis reduceres. Med en moderat belastning er en motionscykel et uundværligt værktøj til forebyggelse af ledsygdomme. Øvelser på en simulator, der simulerer cykling, sætter orden på alle menneskers indre organer. Forbedret produktion af enzymer begynder, og det ekstra ilt, der tilføres cellerne, bruges til at oxidere forbindelser, der indeholder fedt. En motionscykel er en af ​​de mest effektive måder at klare overvægt og fedme på.

Det er bedst, hvis din simulator har et indbygget displaysystem, der kan bruges til at spore, hvor mange kalorier du forbrændte under din træning.

En motionscykel er også en fantastisk måde at bekæmpe skadelig stress på. Stresset på de vigtigste muskelgrupper har en gavnlig virkning på nervesystemet. Et passende træningsmiljø hjælper med at øge din stresss antistresseffekt. Et godt ventileret område, musik, der indstiller bevægelsesrytmen - alt dette hjælper med at få mest muligt ud af sådan fysisk aktivitet.

Populær af emne.