Hvad En Skiløber Har Brug For

Indholdsfortegnelse:

Hvad En Skiløber Har Brug For
Hvad En Skiløber Har Brug For

Video: Hvad En Skiløber Har Brug For

Video: Hvad En Skiløber Har Brug For
Video: Brug hjelm - her hvad du har brug for at vide 2024, April
Anonim

Går du med at kælke ned ad gliderne om vinteren og se drømmende på skråningerne? Det ser ud til, at disse mennesker, der skynder sig på ski fra bjergene, er våghalser, og det er sådan, de blev født. Faktisk kan du starte skiløb i alle aldre.

Hvad en skiløber har brug for
Hvad en skiløber har brug for

Er det nødvendigt

  • - skitøj
  • - støvler, ski, stænger
  • - beskyttelse
  • - skibase

Instruktioner

Trin 1

Til alpint skiløb har du selvfølgelig brug for bjerge. Eller skråninger. Find et passende "civiliseret" skisportssted med medicinsk personale, administration, instruktører og steder at hvile og ly i kulden. Start aldrig ned ad de "vilde" skråninger - det er meget farligt, og der er ingen hjælp i nærheden.

Trin 2

Før dit første besøg på basen, skal du tænke over, hvad du vil stå på. Hvis du er fast besluttet på at udøve denne sport, er det bedre at få en skidragt med det samme. Vælg det efter din størrelse og din egen komfort. Det beskytter mave, håndled og nakke mod faldende sne. Hjælper med at varme kroppen under bevægelse, mens den er tynd og let sammenlignet med almindelige vinter dunjakker, bukser osv.

Trin 3

Hvis du først efter første gang kan afgøre, om du kan lide ski eller ej, skal du vælge de mest behagelige ting: en behagelig jakke og smalle bukser. For varme er det bedre at bære termisk undertøj.

Trin 4

Separat skal du passe på handsker eller vanter. De skal være vandtætte, ellers bliver dine hænder hurtigt våde og kolde, for i starten falder du ofte og hviler dine hænder i sneen.

Trin 5

Beskyttelse er en vigtig del af skiudstyr. For begyndere er det et must. Beskyttelse er en speciel blød pude, der bæres på de mest ubeskyttede dele af kroppen i tilfælde af fald: knæ, bagdel, ryg, albuer. På hovedet - en hjelm.

Trin 6

Briller med maske er ikke overflødige. Briller er nødvendige, så sneen ikke flyver ind i øjnene (og den flyver) og masken - for ikke at fryse næsen og hagen, når den kommer ned fra en skråning.

Trin 7

Nu skal du vælge skiløberens grundlæggende værktøjer: støvler, ski og stænger. I specialbutikker vil dit valg præsentere et stort antal virksomheder, der er kendt for deres kvalitet og tilbyder deres sortiment. Dit valg afhænger primært af den fremtidige kørestil. For eksempel er brede og lange ski velegnede til at gå ned på en dyb snepude og smalle og korte ski til glatte sving (de er mere manøvrerbare).

Trin 8

Tøv ikke med at bede om hjælp fra specialister på handelsgulvet. Angiv din højde, vægt, prisønsker. Salgskonsulenter skal hjælpe dig med at forstå denne mangfoldighed.

Trin 9

Hvis der stadig ikke er nok penge til at købe alt udstyr, skal du ikke fortvivle. Næsten alle skisportssteder tilbyder udlejningsski, stænger, støvler og endda masker og beskyttelsesbriller. Der er en endnu billigere mulighed: tag det ikke ved basen, men i en lejetjeneste i byen.

Trin 10

Nu har du alt for at blive skiløber. Alt der er tilbage er at starte. Det er bedre at stole på specialisterne i de første lektioner og tage et par lektioner med en instruktør.

Anbefalede: