Enkle Og Effektive Rygudligningsøvelser

Indholdsfortegnelse:

Enkle Og Effektive Rygudligningsøvelser
Enkle Og Effektive Rygudligningsøvelser

Video: Enkle Og Effektive Rygudligningsøvelser

Video: Enkle Og Effektive Rygudligningsøvelser
Video: The PERFECT Back Workout (Sets and Reps Included) 2024, April
Anonim

I lang tid blev oprejst kropsholdning betragtet som et tegn på aristokrati. Fra barndommen lærte adelige kunsten at gå oprejst. Nu læres dette ballerinaer, modemodeller, dansere og militærmænd. Selv uden uniform og kostume kan de genkendes i mængden.

Enkle og effektive rygøvelser
Enkle og effektive rygøvelser

Ved fødslen har en person en lige ryg. Men på grund af den forkerte livsstil, mange timers sidde i en stol og arbejde ved computeren, forværres det. For at forhindre dette og have en smuk kropsholdning skal du udføre et sæt øvelser.

Regler for udførelse

Det tilrådes at gøre det hver dag eller i det mindste hver anden dag. Tidspunktet på dagen bør ikke tages i betragtning. Træning vil være effektiv når som helst på dagen. For at udføre dem kræves ingen særlig fysisk træning. Du bør dog afstå fra dem, hvis du er inficeret med en virussygdom. Det anbefales heller ikke at starte undervisningen tidligere end halvanden time efter at have spist. Hver organisme er individuel, så det ville ikke være overflødigt at konsultere en specialist.

Alle øvelser skal udføres langsomt og glat. Der er mange nerveender nær ryghvirvlerne. Hvis du rører ved dem med unøjagtige bevægelser, kan du føle svær smerte. Men vær ikke bange, da en skæv ryg vil medføre flere problemer for kroppen.

Et sæt øvelser

Sæt dig først ned på tyrkisk. Hold ryggen lige, da påvirkningen bør være på rygsøjlen udelukkende i nakkeområdet. Når du inhalerer, skal du begynde at trække din hage ind, hvorved halshvirvlerne kan bøjes tilbage. Træk tværtimod din hage fremad ved udånding. Bevægelser skal være parallelle med gulvet. Denne øvelse er den første og tager cirka et minut.

Dernæst skal du udføre en øvelse rettet mod skulderbæltet i rygsøjlen. Prøv at lindre spændinger i ryggen og hold skulderbladene så stramme som muligt. Stå op, mens du indånder, løft kroppen opad, mens du udånder - ned. Disse bevægelser skal udføres langs rygsøjlen, så åbn ikke brystet for meget. Gentag 10-12 gange. Klem derefter fingrene bag ryggen. Begynd at løfte armene op og bringe dine skulderblade sammen. Hold ved det maksimale spændingspunkt i 20 sekunder, og kom tilbage. Lav 2-3 sæt.

Sæt dig ned igen og kryds dine ben på en tyrkisk måde. Hold dine arme lige ved albueleddet over dit hoved. Når du inhalerer, skal du begynde at nå ud til dine fingre og toppen af dit hoved. Ånd ikke ind i et par sekunder, og vend derefter tilbage til startpositionen.

Korrektionskorsetter kan bæres for at konsolidere resultatet. Dog kan han ikke erstatte øvelserne. Brug det regelmæssigt sammen med komplekset, og snart vil du være i stand til at holde en lige kropsholdning ikke værre end militæret.

Anbefalede: