Sådan Slibes Alpine Ski

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slibes Alpine Ski
Sådan Slibes Alpine Ski

Video: Sådan Slibes Alpine Ski

Video: Sådan Slibes Alpine Ski
Video: SKI CARVING IN ITALY 2024, Kan
Anonim

Mange mennesker er involveret i ekstremsport. Alpint skiløb var især populært blandt dem. Desværre vil det koste dig meget at købe dem. Så det er værd at gøre alt for at forlænge deres levetid. Sørg især for slibning af dine alpine ski.

Sådan slibes alpine ski
Sådan slibes alpine ski

Instruktioner

Trin 1

Bare rolig, selv dårligt slibede ski glider let over sneen. Når du først skærper dem, vil du dog føle, hvor meget lettere det er blevet at komme ned ad skråningen. Det er blandt andet bedre at skærpe alpine ski end at bruge penge på nyt udstyr.

Trin 2

Du kan vælge mellem tre eksisterende muligheder for skarphed. Hvis du ikke ønsker at spilde tid eller er bange for at lave en fejl og ødelægge dit udstyr, skal du bare tage dit udstyr til et professionelt værksted. De specialister, der arbejder der, sætter let dine ski i orden.

Trin 3

De, der ønsker at slibe alpine ski alene, skal forberede sportsudstyr på forhånd. Kontroller glidefladen for grober og ujævnheder. Hvis du finder uregelmæssigheder, skal du rette dem. Især kan dette gøres med epoxy eller lim (udfyld hullerne) og smaresten (sand bumpene). Gør dette før, under og efter skisesæsonen.

Trin 4

I de fleste tilfælde har nye alpine ski 90 graders kant. Dette er perfekt til begyndere. De, der ønsker at engagere sig i denne sport professionelt, skal dog ændre denne indikator med 0,5-5 grader.

Trin 5

For at skærpe dine ski skal du låse dem oprejst. I dette tilfælde skal den glidende overflade være på den modsatte side. Tag en fil og behandl hele overfladen af kanterne med den. Du kan også bruge en slibesten til at polere hele din ski. Dette kan også gøres med en diamantfil.

Trin 6

I områder, hvor rørene ikke er i kontakt med jorden, skal du lave små runder. For at gøre dette skal du tage en lille blød blok af ethvert slibende materiale. Dette er nødvendigt for at ski ikke klæber sig til sneen, men glider glat langs skråningen.

Anbefalede: